Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Unity, Oyun İçi Kripto Para Token Sistemi Patenti Aldı

0 475

Danimarkalı oyun motoru geliştiricisi Unity şirketi, oyun içi kripto para tokenleri ile ilgili bir patent başvurusunda bulundu. ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’nin konuyla ilgili belgeleri 5 Mart’ta yayınlandı.

Unity Teknolojileri yazılımları, dünyadaki video oyunlarının yaklaşık yarısı tarafından kullanılıyor. Şirket şimdi oyun içi token pazarındaki eksik bağlantıları hedefliyor.

Patent ofisinden yapılan açıklamada, “Şu anda, benzersiz tanımlayıcılara nesneler (hem fiziksel hem de sanal) atamanın yolu yok. Bu nesnelerin değiştirilmelerini, transfer edilmelerini, değiştirilmelerini, değiş tokuş edilmelerini, işlem görmelerini ve bir konumlarla ilişkilendirilmelerini sağlamanın bilinen hiçbir yolu yoktur.” denildi.

Ayrıca, “Tokenlerin ve ilişkili nesnelerin daha sonra koleksiyonlar oluşturmak ve nesne dönüşümlerini temel alan olayları tetiklemek için bir standart yok. Uygulamalar veya kullanıcılar tarafından manipüle edilebilen ortamlar arasında nasıl yapılabileceğine dair ortak bir platform veya standart bulunmuyor.” ifadeleri kullanıldı.

Enjin, Unity İçin Yazılım Geliştirme Kiti Piyasaya Sürdü

Bu hafta, dijital varlık belirleme başlangıcı Enjin, Unity geliştiricilerin, Ethereum (ETH) blok zincirinde ERC1155 uyumlu tokenlerin dağıtımını oluşturmalarını, bütünleştirmelerini ve yönetmelerini sağlayacak özel bir yazılım geliştirme kiti (SDK) piyasaya sürdü.

Enjin’in SDK duyurusu, oyun varlık tokenlerinin birlikte çalışabildiğine ve oyuncuların sanal varlıklarını çoklu oyunlarda kullanmalarına izin verdiğine de işaret ediyor.

Daha önce, geçen yıl Kanadalı sohbet uygulaması Kik’in KIN tokeni ile entegrasyon planlarını açıklamıştı. Kasım ayında, şirket uygulama içi kripto para birini satın alma girişimi AppCoins ile bir anlaşma imzaladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.