Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Teknoloji Devi Samsung, Kripto Parasını Çıkarıyor: Samsung Coin

0 519

Güney Koreli elektronik devi Samsung, kendi kripto parasını çıkarıyor. Samsung Coin, Ethereum blok zinciri tabanlı yeni bir blok zinciri üzerine inşa edilecek.

Samsung Coin, yakında kripto dünyasında boy gösterecek! Kripto endüstrisi haber merkezi CoinDesk Kore’nin isimsiz bir kaynağa dayandırdığı habere göre, proje, şirketin blok zinciri bölümünün bir girişiminin bir parçası. Projede, Ethereum’a (ETH) dayanan bir blok zinciri ana ağının yanı sıra “Samsung Coin” adlı yeni bir kripto varlık da yer alacak.

“Samsung Coin’nin Piyasaya Çıkmasını Bekliyoruz”

Planlarla ilgili bilgi veren isimsiz kaynak, “Samsung Coin’nin piyasaya çıkmasını bekliyoruz; ancak yön henüz belirlenmedi.” dedi.

Haber, resmi olarak teyit edilmesi. Ancak Samsung, hem blok zinciri hem de kripto para birimi alanlarında çeşitli çalışmalar bir süredir devam ediyor. Teknoloji devi, geçen hafta akıllı telefon tabanlı cüzdan uygulaması ZenGo’da 4 milyon dolarlık bir yatırım turuna katılmıştı. Bu yüzden ortaya çıkan fenomen, şirketin uzun vadeli kârlılığına olan inancı hakkında yeni sinyaller veriyor.

Samsung’un mevcut kurumsal blok zinciri teklifi Nexledger, en yenisi Hindistan’ın BT devi Mahindra biçiminde olan dünya çapındaki varlıklardan alım görmeye devam ediyor.

“Özel Blok Zinciri Düşünüyoruz”

Bu arada ETH’ye dayalı teklif, muhtemelen hala gelecek olan kesin detaylarla birlikte hem kamu hem de özel blokaj unsurlarını içerecek. Kaynak, “Şu anda, henüz onaylanmamış olmasına rağmen, özel blok zinciri düşünüyoruz.” dedi.

Kaynak,  ayrıca, “Gelecekte de halka blokaj olabilir; ama bunun hibrit olacağını düşünüyorum . Yani, kamu ve özel blokajların bir kombinasyonu.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların, hala deneysel boyutta devem ettiği bildiriliyor. Şirketin yeni projesinin yeni nesil ödeme sistemlerinde kullanılacak “kablosuz teknoloji” çalışmalarının bir parçası olduğu iddia ediliyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.