Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Ethereum Merge Tarihi Eylül İçin Onaylandı

0 326

Ethereum Vakfı, önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen birleşmenin durumuyla ilgili son ayrıntıları yayınladı.

Ethereum Vakfı, yaklaşmakta olan Proof-of-Stake yükseltmesi hakkında yeni bilgiler yayınladı. Beklenen etkinliğin bilindiği üzere “The Merge” Eylül ayında gelecek.

Merge (Birleşme) yolda!

Ethereum Vakfı, beklenen Proof-of-Stake “Merge” yolunda güncellemeler yayınladı ve hazırlıkların şimdiye kadar sorunsuz gittiğini belirtti.

Ethereum Foundation blogundaki bir duyuruya göre, geçiş iki aşamalı bir yükseltme gerektirecek. Bellatrix adlı ilk yükseltme, 6 Eylül’de Beklenen Beacon Chain’de 144896 dönemi için planlanıyor. Bu yükseltme Beacon Chain üzerinde yapılacaktır. Bundan sonra, 10 ile 20 Eylül arasında, genel zorluk için belirli bir eşik aşıldığında, Paris adı verilen ikinci bir yükseltme etkinleştirilecek. Bu ikinci güncelleme iki dizeyi birleştirecek. Düğüm operatörleri, yeni ekosisteme başarılı bir şekilde geçiş yapmak için fikir birliği katmanını ve yürütme katmanı istemcilerini güncellemek durumunda. Birleştirme, Proof-of-Work zincir ağının (“Ethereum Tarihi Durumu” olarak da adlandırılır) şu anda üzerinde çalışan Proof-of-Stake zinciri ile “birleşeceği” Ethereum ekosisteminin planlı bir modernizasyonunu ifade etmekte.

Birleştirme tamamlandığında, konsensus katmanı ağ bloklarını doğrulamaya başlayacak. Diğer faydaların yanı sıra, yükseltmenin Ethereum’un enerji tüketimini %99’dan fazla azaltması da bekleniyor.

Birleşme, 2022’de sık sık ertelenen olay gerçeğe yaklaştıkça heyecan doruk noktasına ulaşmasıyla birlikte yıllardır gündemde. Merge için son “kıyafet provası” olduğu söylenen Goerli testnet ile birleşme, bu ayın başlarında başarıyla tamamlandı ve tüm kripto topluluğuna bir yükseltmenin geldiğine dair bir sinyal gönderdi. Buna karşılık, ETH fiyatı geçen hafta düşüşten önce Ağustos ayının genelinde yükselmişti. JP Morgan, yükseltmeyi çevreleyen heyecan nedeniyle kripto piyasasının “yükseleceğini” bile tahmin etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.