Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Ethereum (ETH), 300 Dolara Kadar Gerileyebilir

0 495

Ethereum (ETH), 300 Dolara Kadar Gerileyebilir

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), acımasız bir düşüşün ardından ufak da olsa sıçradı. Önde gelen kripto para birimleri, Perşembe günkü düşük seviyelerinden % 4-5 oranında geri dönüş yaşadı. Yine de, teknikler zayıf kaldığı için Ethereum aşağı yönde hareketine devam edebilir. Bitcoin ayrıca, altcoin’lerin fiyatını belirleyebileceği için izlenecek bir kripto para birimi olarak görülüyor. Bu nedenle bu aşamada hareketleri oldukça önemli.

300 Doları Görebilir

Ethereum, önde gelen kripto para birimi yakın zamandaki düşük seviyelerinden güçlü bir sıçrama yaşadıktan sonra daha düşük hareket etmeye hazırlanıyor. Popüler analist SmartContracter, ETH ile alakalı şu yorumlarda bulunuyor:

“Pazar genelinde vahşi bir satış var. Bence ETH  şu anda tüm zaman dilimlerinde en net olanı. Alçaklardan yukarı 5 dalganın şimdi tamamlandığına inanıyorum, 4h’de zirvelerden 5 dalga düşüşü ile doğrulandı, buradan yukarı hareket eden short arayacağım ve karşı trend olarak davranacağım.”

Analistin hazırladığı grafiğe göre ETH’de 300 dolara doğru ciddi bir düşüş yaşanabilir.

Kısa vadeli bir sıçrama beklentilerini doğrulayan, ETH vadeli işlemlerinin devam eden durumudur. Bir kripto türev takipçisi olan ByBt’e göre, önde gelen ETH vadeli işlem piyasalarının fonlama oranı şu anda biraz negatif.

ETH’de Ne Yaşanabilir?

Analist Lorenzo Stroe’ya göre ETH / USD şu anda 370 $ ‘a doğru önemli bir düşüşün ardından 386 dolardan işlem görüyor. Boğalar, 370 dolar civarında çok önemli bir destek seviyesine tutunmayı başardılar. Ethereum, 362 dolar ile 370 dolar arasında dikkate değer bir destek alanı oluşturdu. Çöküşten hemen önce Ethereum 488.95 dolardan işlem görüyordu. %24 oranında fiyat düşüşü, Ethereum’u kritik bir destek alanının hemen üzerine 370 doların altına kadar düşürdü.

Zincir içi ölçümler, son 24 saat içinde çok sayıda Ethereum’un borsalara yatırıldığını ve satış baskısını artırdığını gösterdi. Chainalysis’in ölçümlerine göre, Ethereum’un 31 Ağustos’ta kripto borsalarından fiat borsalarına akışı, yatırımcıların Ethereum’larını fiat karşılığında nakit olarak aldıklarını gösteriyordu.

Artış trendi teknik olarak kaybolmadığı ve 362-370 dolar savunulduğu için burada işler o kadar kötü görünmüyor. Boğalar şu anda 26-EMA’nın üzerine 400 dolara tırmanmak için mücadele ediyor ki bu da önemli bir psikolojik seviye. Her iki EMA da hala yükselişle kesişiyor ve alıcılar 370 doları tutmayı başarırsa, yükselişe karşı pek fazla direnç yok.

Bitcoin (BTC) Belirleyici Olacak

Bitcoin ve Ethereum olumsuz tarafa geçirecek bir alanda yer alabilir. Kripto varlık piyasası analisti Cole Garner, kısa süre önce aşağıda görülen grafiği paylaştı. Bitfinex yatırımcılarının Bitcoin’in tablosundaki 8 bin 800 dolarlık bölge etrafında bir satın alma duvarı inşa etmeye başladığını gösteriyor.

Bu, Bitfinex’in sipariş defterinin son aylarda BTC’nin fiyat yönlülüğünü tahmin etmeyi başardığı için önemlidir. Birincisi, Temmuz sonu ve Ağustos başında 9 bin dolardan 12 bin dolara yükselmeden önce, Bitfinex’te Bitcoin fiyatını destekleyen güçlü teklifler vardı.

Bitcoin ve Ethereum o kadar ileri gidemeyebilir. Birçok analist, bölgenin direniş yerine destek olduğunu söylediği için, Bitcoin’in sıçraması için bir yer olarak 9 bin 600-9 bin 700 dolarlık fiyat bölgesini izliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.