Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

Analistler Bitcoin Hakkında ne düşünüyor ?

0 425

Analistler Bitcoin Hakkında ne düşünüyor ?

Bitcoin (BTC), bu hafta başında yükselişe geçerek 12 bin dolarlık direnç seviyesini aşmış fakat ret yiyerek gerilemeye başlamıştı. BTC, önceki günse sert bir düşüş yaşayarak 10 bin dolar seviyesine doğru geriledi. Lider kripto para birimi, yazının yazıldığı sırada 10 bin 502 dolardan işlem görüyordu.

Analistler genel olarak 10 bin 500 doların kritik seviye olduğunu ve BTC’nin bu seviyeye tutunamaması durumunda ciddi düşüşler yaşayacağını ifade ediyordu. Bu hafta içerisinde BTC’nin düşüş yaşayabileceğini öngöre ve bu öngörüsünde haklı çıkan analist Coiner-Yadox yeni tahminlerde bulundu. Analiste göre BTC, önümüzdeki günlerde 11 bin dolar seviyesini yeniden test edebilir. Coiner-Yadox, konuyla alakalı olarak şu ifadeleri kullandı:

“Tamam, işte önümüzdeki günler için mükemmel BTC senaryom. SFP %61,8 deseni, dump sonu, 4 saatlik boğa div gibi bir şey oluşturabilir. Dolayısıyla 10 bin 130 ile 9 bin 970 arasında 4 saatlik grafiğe göre daha düşük kapanış, daha yüksek düşük RSI ortaya çıkabilir.  Sıçrama yaklaşıyor. Git şu yüksek seviyeleri al. Önümüzdeki hafta dump’ının devamı olabilir. Bakalım ne olacak?”

Analist Josh Rager ise CME ile BTC arasındaki ilişkiye vurgu yaptı. Analist Rager, şu ifadeleri kullandı:

“CME Bitcoin Vadeli İşlemler farkı keşfedildi  çünkü fiyat 9 bin 665 dolara kadar düşmedi. Ancak fiyat, vadeli işlemler grafiğinde 9 bin 905 dolarlık boşluğa girdi. Boşluklar ne olursa olsun spekülasyondur, ancak bunun bir dip için yeterince iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Zaman gösterecek…”

Fazla Heyecan Yapılmamalı

Analist Slim Trady FOMO nedeniyle fazla heyecanlanılmaması gerektiğini dile getirdi:

“FOMO için fazla heyecanlanma. Balinalar %100 likiditenin izmir escort bayan
satış yapmasını bekliyor ve yeni zirveler yapmadan önce desteği yeniden test etmemiz gerekecek. Bugün uzun vadede para kazanırsanız, bunları hızlı bir şekilde kapatmak muhtemelen iyi bir fikirdir. Pazar bir süre dalgalı olacak.”

Analist Scott Melker ise aşağıda yer alan grafiği paylaşarak şunları söyledi:

“Buna bakmaktan kendimi alamıyorum. Makro piyasa yapısında daha yüksek bir zirveyi temsil eden grafikteki 10 bin 540 dolar oldu. Nihayet Temmuz ayında düştü. 4 saatlik Grafiğe yakınlaştırdığınızda bile, o zamandan bu yana mükemmel destek ve direnç dokunuşlarını görebilirsiniz. Aşağıda = kötü, yukarıda = iyi.”

populer analistler bitcoin btc hakkinda ne diyor

Bir diğer analist Nunya Bizniz ise 2015 yılı ve 2020 yılı BTC grafiklerini paylaşarak aralarında bir benzerlik olduğunu dile getirdi. Bilindiği üzere BTC önemli bir trendi kırarak 2015 yılında hızla yükselmeye başlamıştı. Analist şunları söyledi:

“2015 ve 2020 yıllarının grafikleri. Azalan trend çizgisinin yeniden testi var. Başarılı 2015 hareketinden sonra, BTC Aralık 2017 %8.000 oranında artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.”

Altcoin’lerde Tepki Sıçramaları Gerçekleşebilir

Popüler analist Obiwancoin ise BTC’nin takip edilmesi şartıyla altcoin’lerin de izlenebileceğini dile getirdi. Analist şu ifadeleri kullandı:

“Piyasa kırılgan, en küçük tepkilerde dahi büyük satış dalgaları oluşuyor. Düşüş henüz piyasa tarafından hazmedilmedi fakat ben altcoin’lerde ilk tepki zıplamaların bu zaman diliminde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Stop ve $BTC takip şartıyla vurkaç şeklinde denemeler yapılabilir.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.