Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

Panik yapmayın! Balinalar Bitcoin’i 8.800 dolardan satın almayı bekliyor

0 321

Panik yapmayın! Balinalar Bitcoin’i 8.800 dolardan satın almayı bekliyor

Bitfinex'te 8.800 $ 'dan devasa bir Bitcoin satın alma emri

Bitfinex’te 8,800 dolardan devasa bir Bitcoin satın alma emri. Kaynak: Cole Garner

Piyasa verileri balinaların Bitcoin’i 8.800 dolar destek seviyesinde satın almaya hazırlandığını gösteriyor. BTC 3.600 $ ‘a kadar düştüğünde 13 Mart benzeri bir düşüşün gerçekleşmesinin olası olmadığını gösteriyor.

Bitcoin neden düştü ve balinalar neden toplu alış emri veriyor ?

Analistler öncelikle Bitcoin’in düzeltmesini madencilerin satışına bağlıyor . Düşüşten önce, analitik firması CryptoQuant, madencilik havuzlarının BTC satmak için hareket ettiğini belirtti.

Büyük havuzlardan çıkışları izledikten sonra, veriler madencilerin alışılmadık derecede büyük miktarlarda Bitcoin’i borsalara taşıdığını gösterdi. Kısa süre sonra Bitcoin’in fiyatı düşmeye başladı ve sonunda 10.000 doların altına düştü .

“Madenciler dünden beri alışılmadık derecede büyük miktarlarda BTC taşıyorlar. #Poolin, #Slush, #HaoBTC, bitcoinleri madencilik cüzdanlarından çıkardı ve bir kısmını borsaya gönderdi. “

Bitcoin’in eğilimi başlangıçta değiştiğinde, en uzaktaki destek veya direnç seviyesine kadar uzama eğilimindedir. Örnek olarak, 13 Mart’ta, BTC ani düşüşü, önemli bir sıçramadan önce 3.600 $ ‘a kadar düştü. Nisan ayından eylül ayına kadar Bitcoin 3.600 dolardan 12.000 doların üzerine çıktı.

Bu nedenle, balinalar Bitcoin’in 8.800 doları içeren daha düşük destek seviyelerine düşmesini bekliyor olabilir.

Zincir analisti Cole Garner bugün “Seni tekrar Bitfinex balinası görmek güzel,” dedi . “Akıllı paranın teklifleri 8800 $ ‘dır. Sanırım dip muhtemelen oralarda olacak. ”

Veriler, balinaların yakın gelecekte daha büyük bir geri çekilme beklediğini gösterebilir. Ama aynı zamanda balinaların Bitcoin’in önceki geri çekilmelerine göre büyük bir düzeltme beklemediğini de gösteriyor.

Mart ayından bu yana, Bitcoin’in fiyatı% 247 arttı, bu nedenle, bir düzeltme muhtemelen birçok tüccar için sürpriz değildi. Gibi rapor bugün erken saatlerde, Raoul Pal, Küresel Makro Yatırımcı CEO’su bir boğa piyasasında% 25 -40% pullbacks Bitcoin için tipiktir söyledi.

“Yarılanma sonrası boğa döngülerinde, bitcoin genellikle% 25’i (hatta 2017’de% 40 +) düzeltebilir ve kısa vadeli tüccarları atabilir (veya swing yatırımcılarına kısa tarafta bir şans verebilir). Bunların her biri bir satın alma fırsatıydı. Önümüzdeki DCA fırsatı? “

Bundan sonra BTC’ye ne olacak?

Whale veri sağlayıcısı Whalemap, birçok sözde “HODLers” paniğinin Bitcoin’i düştükçe sattığını söyledi. Düşüşün yoğunluğu göz önüne alındığında, BTC’nin hızlı geri çekilmesi yatırımcıları hazırlıksız yakalamış olabilir.

“Dün üstleri satın almakta oldukça başarılı olan HODLers’tan çok fazla panik satışı yapıldı. Stratejileri şu şekildedir: yüksek al, düşük sat. “

Dünkü düzeltme, kar elde eden balinalar ile yatırımcıların paniğe kapılmalarının bir kombinasyonuydu ve bu, yakın vadede daha düşük volatilite şansını artırabilirdi.

BTC satan ve satın alan balinaların haritası

BTC satan ve satın alan balinaların haritası. Kaynak: Whalemap

Kısa vadede, Amsterdam Borsası’nda tam zamanlı bir tüccar olan Michael van de Poppe , Bitcoin’in dibe yaklaştığını söyledi. Bir konsolidasyon dönemi beklentisi içinde olan Van de Poppe, piyasalardaki bu düşüşün mevcut “alt sezonun” sonu olmayabileceğini söyledi.

“Benim fikrime göre, CME açığı ile birleşen bu bölgelerde BTC’de bir dip oluşumuna yakınız. Bir HL’nin desteğin onaylanması için inşa etmesi gerektiğinden, geri dönenlerin ticaretini aktif olarak yapın. Çılgın altseason önümüzdeki aylarda devam edecek. “

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.