Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Coinbase, Merkezsiz Bir Borsa Başlatmayı Planlamıyor

0 379

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli kripto para birimi borsası Coinbase, merkezsiz bir borsa (DEX) başlatmayı planlamıyor.

Borsada kıdemli bir yönetici, kripto para birimi haber kuruluşu The Block’a 29 Mayıs’ta yaptığı röportajda, Coinbase borsasının faaliyetleri hakkında bir dizi açıklamada bulundu.

Şirketin Business & Data & International başkan yardımcısı Emilie Choi, geçen yıl P2P platformu Paradex’i edinmelerine rağmen, merkezsiz ticaretin öncelikli olmadığını söyledi. Choi, “Merkezsiz borsa alanı izlemenin ilginç olacağını düşünüyorum. Bence çok fazla potansiyel var.” dedi.

“Farklı Bir Rol Oynuyoruz”

Coinbase, son yıllarda ABD ve yurtdışındaki yüksek hacimli yatırımcıları hedef aldı. Bu amaçla, kripto para birimi endüstrisinde yaygın kullanıma ve off-ramplara odaklandı. Bu, şirketi, Binance gibi yalnızca kripto platformlarında farklı bir konuma getirdi.

Choi, önümüzdeki merkezsiz borsa lansmanının ayrıntılarının devam ettiğini söyledi. Choi, sözlerine şunları ekledi: “Açıkçası biz kripto köprüsünü şifrelemeye meyilliyiz. Biz kripto köprüsünü kurtaracağız ve biz kripto ekonomisinin güvenli ve güvenilir bir merkezi olmaya çalışarak, uzaydaki diğerlerinden farklı bir rol oynuyoruz.”

Choi, şöyle devam etti; “Bunu, güvenli ve uyumlu bir şekilde yaptığımıza dair bir ifade sunarsak, emin olmak zorundayız. Şu an bunun nasıl işe yarayacağı konusunda netlik olmadığını düşünüyorum. Bu alanın ilginç olduğunu düşünüyoruz; ancak şu anda aktif olarak yatırım yapmıyoruz.”

“Onlar Oyun Oynuyor, Biz Başka Bir Sorun Oynuyoruz”

Binance, toplam işlem hacmi açısında düzenli olarak dünya çapında borsa liderliğini koruyor. Ancak Choi, röportajda iki operatörün kripto dünyasının ayrı sektörlerinde hareket ettiğini ima ederek, “Kripto köprüsünü kurmaya odaklanma ve kripto ekonomisinin güvenilir merkezi olma yönünden muhtemelen onlardan daha farklı olamadık. Sanırım bir oyun oynuyorlar, biz başka bir oyun oynuyoruz.” dedi.

Coinbase’in, Facebook ile gelecek yıl başlaması planlanan kripto para birimi tokeni GlobalCoin’le ilgili görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.