Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Coinbase Cüzdan Hizmeti Başladı

0 399

Kripto para döviz ve cüzdan servisi Coinbase, kullanıcıların ana platformundaki hesaplarını Coinbase Cüzdan uygulamasına bağlayan bir hizmet sundu.

Şirkete göre Coinbase Cüzdan, Coinbase.com olarak adlandırılan ana uygulamadan biraz farklı. İkincisi ile bir müşterinin şifrelemesi ve özel anahtarları Coinbase tarafından saklanıyor. Coinbase Cüzdan’la kullanıcılar kendi özel şifreleriyle korunan şifrelerini saklarlar.

Borsa, cüzdanın, ana hesaptan cüzdana hızlı bir şekilde aktarılması için ana platformdaki hesaplara bağlanabileceğini açıkladı. Duyuruya göre, Coinbase Cüzdan birkaç gün içinde güncellenecek ve kullanıcılar yeni özelliği etkinleştirmek için uygulama içi bir bildirim alacak.

Gelecekte şirket, müşterilerin cüzdanlarından ana hesaplarına kripto göndermelerine izin vermeyi vaat ediyor. Şubat ayında Coinbase Cüzdan, Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) için destek ekledi.

Son zamanlarda Coinbase, blok zinciri analitik firması Neutrino’yu 13,5 milyon dolara satın almasının ardından bir skandalın ortasındaydı. Daha önce, Neutrino’nun, hükümetlere ve kanun uygulayıcı kurumlara gözetim imkanı verdiği iddia edilen Hacking Team’e bağlı olduğu iddia ediliyor.

Kripto topluluğu #DeleteCoinbase etiketini başlattığında, kullanıcıları satın alma borsalarıyla ilişkileri kesmeye çağırdı. Şirket, Hacking Team ile daha önce bağlantısı olan Neutrino personelini kovdu.

Diğer kripto cüzdanları haberlerine göre, büyük kripto borsa Binance resmi cüzdanı olan Trust Wallet’i yakın zamanda kredi kartı alımları ve kripto varlığı XRP için destek ekledi. Dün başka bir kripto cüzdanı olan Abra, daha önce yalnızca “sentetik bir varlık” olarak kriptoya maruz kalma özelliği sunan doğal Ethereum (ETH) desteğini başlattı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.