Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,344.01
-2583.7
Ethereum
$3,391.43
-206.32
Litecoin
$82.55
-2.65
DigitalCash
$33.25
-3.62
Monero
$136.32
-3.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.71
-1.77
Dogecoin
$0.13
-0.02

Yaklaşmakta Olan Bitcoin İçin Önemli 4 Gün !!!

0 699

Birçok günlük alım satım yapan, analist ya da yatırımcı elinde bulunan kripto paranın değerini etkileyecek haberleri yakından takip etmektedir. Bitcoin geçmişinde fiyatını direkt olarak etkileyen gelişmeler ve haberler oldu. Bu durum gelecekte de olmaya devam edecektir.

Bu bilgi doğrultusunda 2019 senesinin geri kalanında Bitcoin’in fiyatını doğrudan etki bırakacağı düşünülen önemli gelişmeler mevcuttur.

Eylül 23 – BAKKT

Bu haberlerden birincisi Bakkt fiziksel Bitcoin vadeli işlemler sözleşmesinin piyasaya sürülüş tarihidir. Bakkt, New York Borsası ana şirketi ICE tarafından geliştirilmiş bir kripto para borsasıdır. Eylül 23’te Bakkt, Bitcoin vadeli işlemler sözleşmelerini işleme açacaktır.

Ekim 13 ve 18 – Bitcoin ETF

Eylül Ayında yaşanacak gelişmenin hemen ardından Bitcoin için Ekim ayında da oldukça güzel gelişmeler yaşanacak. Bitwise ve VanEck/Solidx isimli şirketlerin Bitcoin için başvurdukları ETF sonucu karar bulacak. Ekim 13 de SEC (ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu) Bitwies ETF başvuru kararının onay ya da ret kararını verecekken. Ekim 18 de ise VanEck/SolidX ETF başvuru sonucu kararlanacaktır.

Ekim 28 – Japon Merkezli Borsa Mt. Gox’un rehabilitasyon planlaması

Kendi zamanında en büyük kripto para borsası olarak anılan ve o günkü piyasanın yüzde seksenine hükmetmekte olan Mt. Gox Japon merkezli kripto para borsası, 2011 senesinde 850,000’dan fazla Bitcoin (BTC) kaybı yaşamıştı. Bu kaybın etkileri günümüzde halen sürmektedir. Ancak Ekim ayı sonrası bu etkilerin son bulması beklenmektedir. Ekim 28 itibari ile bu durumdan etkilenen ve borsadan Bitcoin(BTC) alacaklı müşteriler için rehabilitasyon planlaması sunulacaktır. Nobuaki Kobayashi Mt. Gox kayyımı, 24,000 civarı Bitcoin(BTC) alacaklısının geri ödemelerinin zamanlaması ve detaylarının planlamasını sunacak.

Mt. Gox mağduriyeti kripto para dünyasında kökleşmiş bir durum iken, Bu mağduriyetin giderilmesi Kripto para ekosistemine olan güvenin nispeten artacağı konusunda olumlu düşünceler oluşturmaktadır.

Önemlidir

Bu yazı herhangi bir yatırım tavsiyesi taşımamakla birlikte, yazı sonucu oluşabilecek zarar ya da kar durumunda yazının yayımlandığı yer ve yazar herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Bilgilendirme amacı taşıyan bir yazıdır. Kripto para yatırımı geniş bir araştırma ve oldukça iyi bir bilgi birikimi gerektirmektedir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.