Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,943.85
-767.55
Ethereum
$3,036.85
-12.42
Litecoin
$81.09
+0.65
DigitalCash
$28.77
-0.51
Monero
$128.72
-3.24
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.61
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Mt. Gox CEO’su Mark Karpeles: Blockchain Planları İddiaları Yanlış

0 426

Uzun zaman önce feshedilen Japon kripto para birimi borsası Mt. Gox’un CEO’su Mark Karpeles, blockchaine geri döndüğü yönündeki iddiaları reddetti.

Eski CEO Mark Karpeles, mart ayında zimmet suçundan beraat etmiş, veri manipülasyonu suçlamaları ile ilgili mahkumiyet kararına da itiraz etmişti. Cointelegraph’a açıklama yapan Mark Karpeles, “Tristan Technologies” adlı yeni bir blockchain projesi kurduğu iddia edildi. Ancak Karpeles, yeni projenin faaliyetlerinin kripto para birimi sektörünü içermeyeceğini söylüyor.

Yerel Japon medyası 5 Haziran’daki bir basın toplantısında Karpeles’in açıklamalarını “blok zinciri ile ilgili faaliyetlerde bulunmaya hazırladığı” şeklide yorumladı. Associated Press’in haberine göre Fransızlar, Japonya’yı dünya çapında teknolojide bir lider yapmak istedi.

Bu iddialara yanıt veren Karpeles, şunları söyledi: “Basın toplantısında oldukça açık olduğuma inanıyorum. Bunun nasıl yanlış bildirildiğinden emin değilim. Hatta kripto alanına geri dönmeyi düşünüp düşünmediğim de soruldu. Böyle bir planım şimdilik yok.”

Karpeles, ekledi: “Japonya’yı BT endüstrisinin zirvesine geri getirme çabası gerçekten orada!” Tristan ve onun çalışma alanına dahil olma konusundaki haberler de açıklığa kavuştu. Karpeles, “Bu yeni bir şirket değil, bir blockchin şirketi değil.” dedi.

Mark Karpeles, “Tristan Technologies tam anlamıyla bir başlangıç değil; çünkü şirket yıllarca çalışıyor. Çoğunlukla bulut tabanlı BT çözümlerine odaklanıyoruz. Google Drive / Dropbox değişimi gibi hizmetler de sunuyoruz.” dedi.

Mt. Gox, 2014 yılının başlarında borsadaki büyük hackde kaybedilen fonları kullanıcılara iade etme teklifini sürdürüyor. Süreç uzun, şüpheli iflas hamleleri, başkalarının masrafları için belirli kişilere fon vermek gibi işlemler nedeniyle yasal zorluklar bir araya geldi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.