Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin’i Ana Akım Haline Getirmeyi Hedefleyen Bakkt 23 Eylül’de Başlıyor

0 454

Bakkt, vadeli işlemlerinin ABD hükümeti nezaretinde Wall Street’te işlem görmesine izin vererek, Bitcoin’i ana akım haline getirmeyi hedefliyor. Bakkt’ın, geçtiğimiz yıl çok sayıda gecikme ve gerilemeden sonra 23 Eylül’de resmen piyasaya sürüleceği açıklandı.

Bakkt Futures’in uzun süredir beklenen açıklamasının ardından Bitcoin’in fiyatı, birkaç gün süren fiyat düşüşü sonrası keskin bir yükseliş yaşıyor.

Bakkt’ın Uzun Beklenen Açıklaması

Intercontinental Exchange (ICE), Bitcoin gibi kripto para birimleri ile korunmak isteyen geleneksel yatırımcılar için Bakkt Futures uygulamasını başlattı. Bitcoin’in yıllar boyunca eleştirildiği konular başında düzenleme ve manipüle edilmiş olası piyasa faaliyeti eksikliği gelmiştir. Bitcoin vadeli işlemleri ICE Futures ABD’de takas edilecek ve CFTC tarafından federal olarak düzenlenen ICE Clear US’ta silinecek. Aynı zamanda mevcut ICE Clear US’un garanti fonu ve sigorta güvencesinde 125 milyon dolar ile desteklenecek.

Bakkt’ın Bitcoin’in anlayışında devrim yaratma görevi ilk önce bir yıl önce açıklandı. Hayal kırıklığı ile sonuçlanan birkaç lansmanın ardından yaşanan gecikme sonrası bugün fonun 23 Eylül’de çalışmaya başlayacağı açıklandı.

Bakkt’ın CEO’su Kelly Loeffler, “Sözleşmelerimiz, belgelendirme süreci ile CFTC’den yeşil ışık aldı. Kullanıcı kabul testi başladı. Bakkt Trust Şirketi’nin kurulması için New York Eyalet Finansal Hizmetler Departmanı’nın onayıyla, nitelikli bir bekçi olan Bakkt Warehouse, fiziksel olarak teslim edilen vadeli işlemler için Bitcoin’i muhafaza edecektir.” ifadelerini kullandı.

Bitcoin’de Boğa Etkisi

Bu iyi haberin yayınlanmasının ardından Bitcoin birkaç dakika içinde 300 $’ın üzerinde bir fiyat artışı gördü. 9,400 dolara düştükten sadece bir gün sonra Bitcoin 10,400 dolar civarında işlem görüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.