Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,526.09
-2519.85
Ethereum
$2,991.42
-101.14
Litecoin
$80.00
-0.02
DigitalCash
$27.81
-0.24
Monero
$117.33
-5.34
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.40
-0.95
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bedava Bitcoin Kazanma Yolları – Free Bitcoin

0 472

Dünyanın en popüler kripto parası Bitcoin, giderek yaygınlaşıyor. Binlerce online tüccar Bitcoin başta olmak üzere diğer dijital varlıklarla ilgileniyor. Kripto paraları harcamak kadar elde etmeninde çok çeşitli yolları var. Peki, bedava Bitcoin kazanma yollarını biliyor musunuz?

Coin Airdrop

Kripto para sektöründe olup airdrop kelimesini duymayan ve bilmeyen yoktur herhalde. Fakat ben kriptoya yeni giriyorum diyorsan bizler senin için harika bir airdorp nedir yazısı paylaştık.
Kısa şekilde özetlemek gerekirsek airdroplar piyasaya yeni girecek olan coinlerin ücretsiz olarak dağıtılması olarak tanımlanabilir. Airdrop’un temel mantığında, yeni üretilecek olan veya üretilmiş olan coinlerin piyasada tanıtımının yapılmasıdır. Yapılan dağıtımla birlikte normalden daha büyük bir kitle tarafından tanınmalarının sağlanıyor olmasıyla fark yaratılır.
Güncel Airdropları, “Airdrop” kategorimizden takip edebilirsiniz.

Mikro Kazanç

Mikro kazanç, Bitcoin kazanma için en ucuz ve en kolay yöntemlerden biridir. Küçük işlemler yaparak tamamlanan görevler için bir madalyonun kesirlerini kazanırsınız. Earn.com, ücretsiz Bitcoin kazanmak için pratik bir yol. Hızlı görevleri tamamlayarak free bitcoin kazanılabilir. Mikro kazançlar elde etmenin başka yolları da var. Online anketler ve küçük işlerle bitcoin kazanılabilir. Ancak bu anketlerin 4 ila 20 dakika arasında sürdüğünü belirtmek gerekiyor.

Bitocin Madenciliği

İnternet üzerinden madencilik, internetten para kazanma için basit yollardan biri. Bitcoin kazanma için pratik bir yöntem olan madencilik, karmaşık ve zor gibi görünüyor. Bitcoin dünyasına yeni adım atanlar için HoneyMiner pratik bir yöntem. Bilgisayarınızı birkaç saniyede maden ocağına çevirebilirsiniz.
Mining Madencilik Nedir yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Bitcoin Muslukları

Bitcoin muslukları, 2011’den beri var. Çoğu musluk haftada bir ödeme yapıyor; ancak Freebitco.in, en meşhur olanı. Bitcoin muslukları, free bitcoin için tercih ediliyor. Verilen görevleri tamamlama karşılığında Bitcoin ödülleri veriliyor. Freebitco.in sadece bir düğmeye tıklayarak her saat ortalama 50 ila 100 Satoshi veriyor. Her gün 6000000 Satoshi (0.06 BTC) kazanmak için rastgele kullanıcılar seçiliyor.

Popüler Bitcoin Platformları

Bedava para kazanma için faydalı olan popüler platformlar var. Ücretsiz bitcoin almak için en kolay yollardan biridir. Ortaklık programları, kripto para birimi gibi tüm endüstrilerde kullanılır. Örneğin; bir kişiyi bir servise yönlendirdiğinizde birlikte indirim kazanabilirsiniz veya ücretsiz Bitcoin kazanma şansı yakalarsınız. Ayrıca, çeşitli ortaklık programlarını teşvik ederek komisyon kazanılabilir.

Diğer Bitcoin Kazanma Yöntemleri

BTCClicks: BTCClicks bağlantılarını diğer Bitcoin meraklılarıyla paylaşır ve tıklama başına 0.00026 mBTC üretir. Kullanıcılar web sitenizi bağlı kuruluş bağlantınız üzerinden her ziyaretlerinde %80’e kadar komisyon kazanabilirsiniz.

FreeBitcoin: Free bitcoin kazanmanın diğer bir yolu. Sadece saat başına ödeme yapar; ancak kazandığınız Bitcoin’leri çoğaltmanıza izin veren çeşitli oyunlara yönlendirir.

Moon Bitcoin: Her beş dakikada bir ücretsiz Bitcoin kazanma imkanı verir. Kullanıcıları saatte bir kez veya hatta günde bir kez taleplerini kısıtlayan muslukların aksine Moon Bitcoin, bireylerin istedikleri sıklıkta talep etmelerini sağlar.

Bitcoin Aliens: En yüksek ücretli Bitcoin ortalamalarından biridir. Ortalama olarak, Bitcoin Aliens saatte yaklaşık 4.300 Satoshi ödeyen bir musluktur. Form doldurmak veya captcha’ları doldurmak yerine, uzaylıları vurabilirsin! Öldürdüğünüz her uzaylı bir ödeme doğurur. Bu yüzden bir oyun oynamak için para alırsınız.

Familly BTC: Aile dostu bir Bitcoin musluğudur. Bitcoin Satoshis’i kazanmak için güvenli bir başlangıç ​​noktasıdır. FamilyClix üyeliği ile Bitcoin’i online olarak kazanmaya başlamanın en güvenli ve en kolay yoludur. Her 15 dakikada bir Bitcoin kazanma şansı verir.

Bonus Bitcoin: Günlük %5 bonus kazanma fırsatı verir. Ortalama olarak, Bonus Bitcoin musluğunun kullanıcıları, sitede kaç kullanıcının etkin olduğuna bağlı olarak her 15 dakikada bir 5.000 Satoshis kazanabilir. Ardışık günlerde siteyi ziyaret eden kullanıcılar günlük Satoshis’lerinde %5 oranında anında bonus alır. İsteğe bağlı olarak CoinPot hesabınızdan ücretsiz para çekebilirsiniz.

Robot Coin: Oyuncular için bir musluktur. Video oyunlarını seviyorsanız ve bedava Bitcoin kazanıyorsanız Robot Coin’i seveceksiniz. Satoshis’i robotlara karşı savaşarak ve onları yok ederek kazanırsınız.

Cointiply: En yeni ödeyen Bitcoin musluklarından biridir. İnternetten para kazanma için pratik bir yoldur. Bloktaki en yeni Bitcoin musluklarından biri olan Cointiply, kullanıcılarına sadece oyun oynayarak ve görevleri tamamlayarak saatte 100.000 Satoshis kazanma şansı veriyor. Günlük oynamak için sadakat bonusları alıyorsunuz ve kısa anketleri tamamlayarak, mobil uygulamalar ve Cointiply Mining Game’i kurarak ek Bitcoin kazanıyorsunuz.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.