Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

Binance Launchpad IEO’lar İçin BNB Tutma Süresi Artacak

0 476

Binance Launchpad, İlk Borsa Tekliflerinin (IEO’lar) başlatılmasında oldukça başarılı oldu. Aslında, CoinGecko tarafından hazırlanan yeni bir raporda, Binance’nin platformunda barındırılan IEO’lar tarafından toplanan miktar açısından lider borsalar arasında olduğu ortaya çıktı. Binance Launchpad’de başlatılan tüm projeler toplam 27,2 milyon dolar toplamayı başardı.

BNB Bekletme Süresi Artacak

Başlangıçta, Binance Launchpad IEO’larına katılım “ilk gelen ilk hizmet” şeklinde oldu. Bununla birlikte, aşırı talep, bazı İlk Borsa Tekliflerinin dakikalar içinde tükenmesine neden oldu. Daha sonra Binance ekibi tüm sistemi değiştirdi ve BNB için “belirli minimum miktar tutma gereksinimlerini uygulayan” çekilişe benzer bir format hazırladı. Ancak yakın zamanda, borsa, gerekli bekletme süresinin ciddi şekilde artacağını açıkladı.

BNB’leri Daha Uzun Süre Tutmaya Zorlayacak

Launchpad şimdi bilet almak ve IEO’lar için çekilişlere katılmak için kullanıcıların BNB’lerini Binance Exchange’de daha uzun süre tutmalarını isteyecek.

Bekleme süresinin uzunluğu Launchpad’in yakın zamandaki yedinci IEO’su için 7 güne kadar artacak. Bu, kullanıcıların piyango bileti almadan önce BNB’lerini 7 gün boyunca tutmaları gerektiği anlamına geliyor.

Bekleme süresi, sekizinci IEO için 15 güne ve dokuzuncu IEO için 30 güne kadar uzayacak. Bu da kullanıcılar bir IEO’ya katılmak isterlerse sonunda BNB’lerini aylarca kilitli tutmaları gerektiği anlamına gelecek.

Katılımı Çok Zorlaşacak

Son güncellemeler, kullanıcıların daha uzun süre para tutmaya zorlanmaları nedeniyle Launchpad’e katılımı daha da zorlaştıracak.

Ayrıca, Binance ekibi bekletme süresinin proje duyurulmadan önce başlayabileceğini bile belirtti. Bu, düzenli olarak IEO’lara katılmak istiyorsanız, kaçırdığınız en iyi şeylerde daima BNB bulundurmanız gerektiği anlamına geliyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.