Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Marj Ticareti: Binance 900 Milyon Dolarlık Nakit Akışı Aldı; BitFinex Kaybetti

0 622

Marj ticareti konusundaki araştırmalar, önde gelen kripto para birimi borsası Binance‘nin geçtiğimiz ay net nakit akışı açısından olumlu bir büyüme kaydettiğini gösteriyor. Borsa, 900 milyon doların üzerinde yeni para aldı. Öte yandan, BitFinex, 740 milyon dolarlık akış kaybederek geride kaldı.

Binance İyileştirmeye Devam Ediyor

Marj ticareti verilerine göre, Binance’nin kripto para alanında yaptığı çalışmalar meyvelerini veriyor gibi görünüyor. Araştırmalara göre, borsa, son 30 gün içinde 907 milyon $’dan fazla yeni net akış aldı. Böylelikle, kendisine bu kategoride baskın liderlik kurmayı başardı; ardından onu 735 milyon doların üzerinde akış alan Bitstamp izledi.

Açıkça görülüyor ki, yükselen tek borsa Bittrex, diğerleri ise arkada kaldı. Muhtemelen Binance’nin bu kategoriye liderlik etmesi sürpriz değil. Kripto para birimi borsası, hizmet kalitesini yükseltmek ve yatırımcılarına yeni özellikler eklemek için birçok çalışma yapıyor.

Kısa bir süre önce borsanın resmi olarak piyasada marj ticareti başlattığını ve yatırımcıların kaldıraçlı siparişler vermelerini sağladığını bildirilmişti. Ayrıca, IEO çılgınlığının Binance Launchpad’in bu bölümdeki lider endüstri oyuncusu olmasa da kendisini öne çıkarmayı başarmasıyla tam güçle devam ettiğini belirtmekte fayda var.

Bitfinex Kaybetti

Son 30 gün içinde girişlerinin çoğunu kaybeden borsa Bitfinex gibi görünüyor. Bunun için belirli bir neden tanımlamak zor. Bitfinex’in skandallı geçmişi göz önüne alındığında sürekli olarak radarın altında olan stablecoin Tether ile yakından ilişkili.

Ayrıca Bitfinex’in ana şirketi olan iFinex ve Tether’in New York Başsavcısı Ofisinin bu konuda bir soruşturma başlattığını belirtmek gerekiyor. NYAG, Bitfinex’in 900 milyon dolarlık Tether rezervinden en az 700 milyon dolarlık USDT’ye erişerek, 850 milyon dolarlık bir zarara uğradığını iddia ediyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.