Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,293.11
+757.12
Ethereum
$3,096.79
+25.26
Litecoin
$81.63
+0.48
DigitalCash
$29.92
+0.75
Monero
$118.28
+1.67
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.39
+0.13
Dogecoin
$0.16
0

Binance Token Satışı Değişti; Çekiliş Modeline Geçildi

0 593

Binance token satışında köklü değişikliğe gitti. Ünlü kripto para borsasının token satış modeli tartışma konusu olmuştu. Yeni token satış yönteminde çekiliş modeli esas alınacak. Duyurunun ardından Binance Coin (BNB), Bitcoin karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Binance token satışları (IEO) modelini tamamen değiştirdi. Platformun token satışları, “Binance Launchpad” adlı platform üzerinden yapılıyordu. Bu platform, yeni projelere borsalarda listelenmeden önce yatırım yapma olanağı veriyordu. Ünlü borsa üzerinde bugüne kadar BitTorrent, Fetch.AI ve Celer olmak üzere üç farklı token satışı yapıldı.

Binance token satışlarında “ilk gelen önce alır” modeli esas alınıyordu. Bu modelde birçok sorun ortaya çıktı. “İlk gelen” olmak için yığılmalar ve doğal olarak hatalar yaşandı. Alım yapamayan kullanıcıların şikayetleri artmaya başladı. Bu sorunlarla bağlantılı olarak birçok kullanıcı token alımı yapamadı. Örneğin, Celer Network satışına katılan 39 binden fazla kullanıcıdan sadece 3 bini alım yapabildi.

Binance Token Satışında Yeni Model

Binance token satış modelinde artık çekiliş esas alınacak. Çekilişlere, belirli miktarda Binance Coin (BNB) bulunduranlar katılabilecek. Bir çekiliş bileti hakkı için en az 100 BNB olması gerekecek. BNB miktarına göre çekiliş hakkı artacak. Örneğin; 500 BNB 5 çekiliş hakkı verecek. Bir kullanıcı en fazla 5 bilet talep edebilecek.

Satış projesinin duyurulmasından sonra 20 gün içinde en az 100 BNB bulunduran kullanıcılar çekiliş bileti isteyebilecek. Proje duyurusunun ardından Binance, talep edilebilecek bilet miktarını belirlemek için BNB bakiyelerinin anlık görüntülerini alacak. Bu işlem her gün TSİ 03.00’te yapılacak. Çekilişten 1 gün önce de kullanıcılardan bilet talepleri alınacak. Taleplerin alınmasının ardından çekiliş başlayacak.

Ardından seçilmiş bilet numaralarına kullanıcıların bakiyelerinden biletlerin USD değerine karşılık gelen miktar kadar BNB’ler düşülecek.

Binance Coin Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Binance’nin token satışı ile ilgili duyurusunun ardından Binance Coin (BNB), Bitcoin karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. BNB, ilk dakikalarda yüzde 9 oranında yükselerek, 0.00422 BTC’yi gördü. BNB, yayın saatinde 0.00428 BTC’ye kadar yükseldi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.