Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,131.25
+1043.13
Ethereum
$3,260.17
+74.86
Litecoin
$85.22
+0.51
DigitalCash
$31.55
+0.34
Monero
$123.43
+2.72
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.42
+0.24
Dogecoin
$0.16
0

Milyarder İsimden Kripto Para Düzenlemeleri Hakkında Önemli Sözler

0 284

Milyarder girişimci David Rubinstein, kripto para birimi endüstrisi hakkında iyimser olduğunu söyledi. Düzenleyici baskıya rağmen, bazı blockchain şirketlerinin gelecekte başarılı olacağını tahmin ettiğini de ekledi. Ayrıca Kongre’nin kripto para birimleri hakkındaki görüşlerini ve endüstriyi düzenleme konusundaki tutumuna da değindi. Milyarder isim, bazı işletmelere zarar veren fiyatlardaki son düşüşe rağmen, endüstrinin burada kalacağını düşünüyor. Girişimci daha önce kripto para birimleri konusunda şüpheciydi, ancak şimdi tomurcuklanan endüstriyi desteklediğini belirtiyor.

David Rubinstein tarafından kripto para tahminleri

Milyarder yatırımcı, geleneksel akla aykırı olan şeylerin en iyi şekilde işe yarayacağını söyledi. Kripto endüstrisini ileriye taşıyanın şu anki genç nesil olduğunu da sözlerine ekledi. Rubinstein, 2000’lerin bilgisayar patlamasını kripto endüstrisine benzetiyor:

“Kripto paralara karşıyım çünkü insanlar en çok serveti geleneksel bilgeliğe karşı çıktıklarında elde ediyor. Ama şimdi kripto para birimleri yeniliyor. Ancak, yalnızca kripto para birimlerinin kendilerine değil, sektördeki şirketlere kişisel olarak yatırım yaptım. Ama bu taraftaki firmalar sektöre hizmet ediyor.”

Rubinstein, Coinbase gibi şirketlerden mi bahsettiği sorulduğundaysa, öyle olduğunu söyledi. “Son zamanlarda pek başarılı değiller. Son zamanlarda kripto para birimlerindeki düşüşten zarar gördüler. Ama sektör yok olmuyor. ”

Kripto para düzenlemelerine ilişkin görüşleri

Rubinstein, Kongre üyelerinin endüstriyi aşırı düzenleyeceğini düşünmediğini söyledi. Kripto para birimlerinin Kongre’de çok güçlü olduğunu ve Cumhuriyetçi, liberal ve lobicilik için harcamaya istekli olma eğiliminde olduklarını söyledi. Ayrıca Sam Bankman-Fried’in kısa süre önce Washington DC’deki Kongre’de lobi yapmak için çok zaman harcadığını açıkladığını da belirtti. FTX CEO’sunun endüstri bir kriz yaşarken kripto para şirketlerine yaptığı yatırım sorulduğunda, Rubinstein onun iyi işler yaptığını söyledi.

“Gençler trendleri belirleyecek zekaya sahip olma eğilimindedir. 70 yaşındakilerin ‘Bilgisayarlara girelim’ demesi değil. 20’ler trendi belirliyor ve şimdi kriptograflar buna öncülük ediyor.”

Kendi kripto para yatırımları sorulduğundaysa milyarder isim, Paxos’a yatırım yaptığını söyledi. Kripto ekosisteminden gelen bazı baskılara rağmen, bazı blockchain şirketlerinin başarılı olacağını da sözlerine ekledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.