Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Coinbase CEO’su, Şirketin Abonelik Modeline Yöneleceğini Açıkladı

0 259

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kripto para birimiyle ilgili hizmetlerin sonunda metalaşacağını söyledi. Şirketinin abonelik modellerinden gelir elde etme planlarından bahsetti. Armstrong, şirketin gelirinin çoğunu bir abonelik modelinden elde edeceğini söyledi. Ancak plan, yaklaşık 20 yıllık bir vizyona sahip uzun vadeli bir yapıya sahip olarak tanıtılmakta.

Son çeyrekte, kripto borsası 1 milyar dolar zarar bildirdi. Şirketin geliri, kripto piyasası çöküşünün ortasında ikinci çeyrekte geçen yıla göre yüzde 64 düştü.

Coinbase için yeni gelir kaynağı arayışı

CNBC’ye şirketin kazançları hakkında konuşan Armstrong, marjların daha düşük olduğunu söyledi. Coinbase CEO’su, abonelik modeli tarafından elde edilen gelirin gelirinin büyük bir bölümünü oluşturacağını söyledi. “Gelecekte, platformdan daha fazla abonelik geliri görmek istiyorum.” diye de ekledi.

“Başkaları üzerine inşa ettiğimiz her şey sonunda onların üzerine inşa edilecek ve daha fazla metalaştırılacaktır. İşlem ücreti hala işimizin büyük bir parçası olacak. On yıl, hatta 20 yıl içinde çok fazla abonelik ve hizmetin olduğu bir yerde olmak istiyorum. “

Blackrock ile ortaklık

Yakın zamanda dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan Blackrock ile birleşen Coinbase, beklentilerine büyük bir destek olabilir. Blackrock ile ortaklık, kurumsal yatırımcılar için kripto ekosistemine yeni bir kapı açmayı amaçlıyor. Blackrock kullanıcılarının portföylerini yönetmelerine ve yatırımlarının riskini yönetmelerine yardımcı olan bir şirket. Coinbase, bazı büyük riskten korunma fonları, varlık tahsisatçıları, kurumsal saymanlar ve finans kurumları ile ortaklık kurmuş durumda.

Blackrock, bu ayın başlarında, müşterilerinin Bitcoin’e olan ilgisinde bir artış gördüğünü söyleyerek ortaklığı duyurdu. Yeni anlaşma, BlackRock müşterilerine, bitcoin ticareti ve saklama ile başlayarak kripto para birimlerine anında erişim sağlamakta.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.