Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Reddit ve FTX Pay Arasında Önemli Ortaklık

0 277

Reddit’in FTX Pay ile ortaklığı kripto para sektöründe önemli bir etki yaratmış durumda. Söz konusu önemli ortaklık, kullanıcıların topluluk puanları işlemleriyle ilişkili gaz için ödeme yapmak için fiat yoluyla Ethereum satın almalarına izin verecek.

Reddit, FTX Pay ile ortaklığını duyurdu

İnternetteki önemli bir sosyal medya platformu olarak bilinen Reddit, en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX ile ortaklık kurdu. Reddit, topluluk puanları için önde gelen ödeme çözümü olan FTX ile ödemeleri entegre etmiş durumda.

2020’de Reddit, kullanıcıların kaliteli gönderiler ve yorumlar göndererek blockchain ödülleri kazanmalarını sağlayan “Topluluk puanları” sistemini başlatmıştı. Topluluk puanları, bir kullanıcının itibarını belirler ve profillerde kullanıcı adının yanında görüntülenir. Bu puanlar, Arbitrum Nova blok zinciri üzerine inşa edilmiştir.

FTX ayı piyasasında satın alma çılgınlığı yaşarken, borsa Reddit ile ortaklık kurdu. FTX’in kriptodan fiat’a değişimi artık fiat ile Reddit puanları satın almanıza izin verecek. FTX Pay entegrasyonu, kullanıcıların Reddit destekli kripto uygulamalarından Ethereum satın almasına izin verecek ve ETH, altcoin kullanarak Community Point’te gaz faturalarını ödemek için kullanılabilir. Puanlar, kişiselleştirmeyi mümkün kılmak, daha iyi içeriği desteklemek ve özel özelliklerin kilidini açarak kullanıcılar arasında popüler hale getirmek amacıyla kullanılmakta.

Topluluk puanları r/kripto ve r/fortnite alt dizinlerinde bulunur, gelecekte daha fazla alt dizinlerde de olması ise muhtemel görünüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.