Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

OpenSea Ethereum PoW NFT Desteğini Sonlandıracak

0 205

Planlanan tarihe göre, Ethereum birleşmesine artık sadece 15 gün kaldı. Bu birleşme, Ethereum ağını, daha ölçeklenebilir ve verimli hale getirerek, hisse kanıtı blok zincirine dönüştürecektir. Bununla birlikte, dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea, yalnızca yükseltilmiş Ethereum PoS zincirinde NFT’yi destekleyeceğini duyurdu. OpenSea, en son güncellemesinde şunları açıkladı:

ETHPoW’da çatallı NFT’lerin mevcut olduğu ölçüde, potansiyel çatallar hakkında spekülasyon yapmayacak olsak da, bunlar OpenSea’de desteklenmeyecek veya yansıtılmayacaktır.

OpenSea, Ethereum PoS zincirini desteklemenin yanı sıra, sorunsuz bir geçiş sağlamak için OpenSea altyapısını geliştirdiğini söyledi. OpenSea ayrıca Merge yükseltmesi etrafındaki geliştirmeler planlandığı gibi sorunsuz ilerlediği için herhangi bir büyük sorun beklemiyor. Ancak “her zaman izlemeye, yönetmeye ve iletişim kurmaya kararlıyız” şeklinde bir açıklama yapıldı.

OpenSea, depolama alanını SeaPort protokolüne taşıyor

OpenSea, Ethereum PoS’a geçişi hazırlarken aynı zamanda yeni iyileştirmeler üzerinde de çalışmakta. Bu haftanın başlarında OpenSea, Polygon blok zincirini yeni geliştirilen Seaport protokolüne dahil edeceğini duyurdu. Bu hamle, OpenSea’nin pazarını koruması için enerji açısından daha verimli bir yol olarak açıklandı. Daha önce, OpenSea Polygon 0x protokolü kullanılarak çalıştırıldı. Ancak, SeaPort’a geçiş, OpenSea’ya daha iyi ve daha istikrarlı bir altyapı sağlayacak. Konu hakkında resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Aylarca SeaPort’un etkisini gözlemledikten ve değerli geri bildirimler topladıktan sonra, SeaPort’a çok yönlü destek sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca önümüzdeki aylarda Klaytn ve diğer EVM uyumlu zincirler için destek ekleyeceğiz.

OpenSea’nin liman protokolü, diğer birçok NFT pazarından farklı şekilde çalışıyor. OpenSea, eşler arası bir sistem değildir, ancak bir “alıntı yap ve değerlendir” mekanizması kullanır. Bu, alıcıların Ethereum (ETH) veya ERC20, ERC721 ve ERC1155’te eşleşen dijital ürünler sunabileceği gelişmiş bir işlem gibidir.
Bu yeni protokole geçmenin bir diğer avantajı da, platforma yeni başlayan kişilerin bir başlangıç ​​ücreti ödemesine gerek kalmayacak olmasıdır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.