Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Koronavirüsten etkilenen girişimler için başlatılan kampanya ilgi gördü

0 428

Koronavirüsten etkilenen girişimler için başlatılan kampanya ilgi gördü .

OnChain Capital’ın kurucu ortakları tarafından COVID-19 salgınından etkilenen girişimlere yardım amaçlı oluşturulan acil durum yardım fonu Runway Fund, dünyanın dört bir yanından çok sayıda başvuru aldı. CNBC Afrika programı Crypto Trader’ın sunucusu ve OnChain Capital ve Runway Fund’ın kurucu ortağı Ran Neuner ile projenin planları hakkında daha fazla bilgi almak için görüştü. Fon, tüm ülkelerden başvuruya açık ve şimdiye kadar yalnızca iki hafta içerisinde dünya genelinde 400 girişimden başvuru aldı. Neuner, fonun ”tahmin edilenin ötesinde başvuru aldığını” belirtti ve Runway ekibinin tüm başvuruları değerlendirebilmek için farklı zaman dilimlerinde günde 20 saat çalıştığını ekledi. Neuner, “Maalesef, etkilenen girişimlerin sayısı beklediğimizin ötesinde çıktı. Üç şirketin değerlendirmesini neredeyse tamamladık ve önümüzdeki hafta ilk yatırımı yapmayı umuyoruz.” diye açıkladı.

Runway Fund 100 milyon dolara ulaşmayı umuyor

Fon, Neuner, OnChain’in diğer kurucu ortağı Yossi Hasson ve yüksek gelirli diğer kişiler tarafından sağlanan 10 milyon dolar ile başlatıldı. İleriki zamanlarda OnChain Capital’ın yatırımcı ağından 90 milyon dolar daha fon toplanması bekleniyor:

“İlk olarak parayı toplamak veya fonu başlatmak konusunda ikilemde kaldık. Mümkün olduğunca hızlı işe koyulmaya karar verdik. Şimdi daha fazla fon toplama zamanı. Olası yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.”

Afrikalı girişimleri Neuner’i etkiledi

Neuner, fona başvuran tüm girişimlerin son derece kaliteli olduğunu fakat özellikle Afrikalı girişimlerden etkilendiğini açıkladı. Özellikle de Afrikalı girişimcilerden etkilendim, oldukça yeni işleri var ve ekiplerinin yeteneği etkileyici. Afrika’nın bu kadar ileride olmasını, kendim Afrikalı olmama rağmen beklemezdim.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.