Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Bitpanda Türkiye ofisi için tarih verdi

0 464

Bitpanda Türkiye ofisi için tarih verdi .

Avusturya merkezli dijital yatırım platformu BitPanda, Speedinvest öncülüğünde aldığı yatırım sonrası Haziran ayında Türkiye ofisini açacağını duyurdu. Avrupa’da faaliyet gösteren dijital yatırım platformu Bitpanda, 8 Nisan günü yaptığı online basın toplantısında ilk kurumsal yatırımını Speedinvest öncülüğünde aldığını açıkladı. Bitpanda Kurucu Ortağı ve Eş CEO’su Eric Demuth, yaptığı açıklamada Bitpanda Türkiye ofisinin Haziran ayı içinde kurulacağını kaydetti.

Bitpanda’yı Avrupalı bir şirket kimliğinden çıkarıp, küresel bir şirkete dönüştürmek için çalıştıklarını belirten Demuth: 

“Beş yıldır kârlılığa dayalı ve bağımsız bir şekilde çalışıyoruz. Speedinvest’in desteği bize yeni bir saha açıyor. Artık ölçeklenmeye ve uluslararası büyümeye odaklanabileceğiz. Bu sırada yeni varlık sınıflarını platforma ekleyip, finansal çözümlerimizi yeni kitlelerle tanıştıracağız.”

Bitpanda Türkiye ofisi iki ay içinde açılıyor

Avrupa genelinde 32 ülkede hizmet veren Bitpanda’nın toplamda 1,2 milyon kullanıcısı bulunuyor. Şirket dün yaptığı toplantıda Fransa ofisinin Nisan ayı içinde açılacağını haber verirken, İspanya ve Türkiye ofislerinin ise Haziran’da kurulacağını duyurdu.  Şubat ayında gerçekleşen Blockchain Economy 2020 konferansında Bitpanda CEO’su Eric Demuth ile görüştü ve Türkiye’deki şirketleşme faaliyetlerinin tamamlandığını öğrendi. Bu röportaja göre Bitpanda, Türkiye’de ilk olarak Vakıfbank ile el sıkıştı.

Burada çalışma izni dahi olduğunu belirten Demuth, “Neden Türkiye?” sorumuza şöyle yanıt verdi:

“BitPanda olarak Avrupa’daki en büyük platform olsak da, AB dışına çıkmak istediğimizde ilk olarak Türkiye’yi seçtik. Bizim merkezimiz olan Avusturya bölgesi, Almanca konuşulan bölge ve Türkiye arasında büyük bir bağlantı var. Uçakla sadece iki saatte gelebiliyoruz ve sahip olduğumuz altyapıların ve kültürün benzerliği işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Bu nedenle Türkiye, Avrupa Birliği dışına atacağımız ilk adımlar için ideal bir tercihti.”

Kullanıcılar Bitpanda üzerinde sadece Bitcoin gibi kripto paralara değil, altın ve platin gibi değerli metaller de dahil olmak üzere 33 dijital varlığa, 1 Euro’dan başlayan tutarlarla yatırım yapabiliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.