Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Jonathan Herzog Seçimlerde Topluluktan Destek Bekliyor

0 513

Jonathan Herzog Seçimlerde Topluluktan Destek Bekliyor

New York 10. bölgeden milletvekili adayı olan Jonathan Herzog, seçimlerde kripto topluluğunun desteğini bekliyor.Harvard ve NYU Stern diplomasına sahip Herzog, şu anda Harvard Hukuk Fakültesi’nde görev alıyor. Andrew Yang’ın başkanlık kampanyasının kurucu üyelerinden biri olan Herzog, Yang’dan da bazı fikirler aldı. Herzog, evrensel temel gelir (UBI), evrensel sağlık hizmeti, halka açık fonlanan seçimler ve ulusal kripto mevzuatı gibi fikirleri destekliyor.

Wyoming’e benzer bir mevzuat

Herzog, Wyoming eyaletinin ABD’nin ulusal kripto mevzuatı için iyi bir örnek teşkil ettiğini ve ülkenin diğer ülkelerden geri kalmamak için bu örneği izlemesi gerektiğini söyledi. Herzog, aynı zamanda New York’un BitLicense uygulamasının eyaletin kripto alanın gelişmesini sekteye uğrattığını düşünüyor.Şans pek kendisinden yana gözükmese de, Herzog yaptığı açıklamada gerçekçi bir şansı olduğuna inandığını ve şehrin dinamik kripto topluluğunun desteğine dayandığını söyledi:

“Beraber inşa ettiğimiz merkeziyetsiz, açık kaynak gelecek için savaşacağım.”

Evrensel temel gelir

Herzog’un evrensel temel gelir teklifi, her yetişkine ayda bin dolar, her çocuğa ise 500 dolar ödeme yapmayı içeriyor. ABD Nüfus İdaresi’nin verilerine göre bu her yıl yaklaşık 3,5 trilyon dolara mal olacak.Herzog, mevcut durumda çok az federal vergi ödeyen Amazon gibi teknoloji devlerini vergilendirecek katma değer vergisiyle yaklaşık 1 trilyon dolar elde edilebileceğini açıkladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.