Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Discovery Science Kripto Para Belgeseli Yayımlayacak

0 384

Discovery Science Kripto Para Belgeseli Yayımlayacak

Tamamen kripto para birimi ile finanse edilen kripto para şirketinin “Open Source Money (Açık Kaynaklı Para)” isimli belgesel serisi televizyonda yayımlanmaya başlayacak.29 Mayıs tarihli duyuruya göre Discovery Science, Disney tarafından desteklenen blockchain şirketi Dragonchain hakkındaki belgesel dizisini 4 Temmuz’da yayına verecek. “Açık Kaynaklı Para” serisi, medya ve teknoloji firması Vision Tree ortaklığında hazırlandı ve yaklaşık 1 milyon dolara mal oldu.Vision Tree ayrıca, ABD’li perakende devi Overstock’un kripto para kanadı tZERO tarafından tokenleştirilen sinema filmi “Atari: Fistful of Quarters”ın arkasındaki isim. Duyuruya göre, bu film Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way tarafından da destek aldı.

ABD’deki kripto para hikayesini anlatan bir belgesel

Belgesel, 2017’de hayata geçen ABD merkezli blockchain teknoloji firması Dragonchain’in hikayesini anlatıyor. Vision Tree kurucusu J.D. Seraphine şunları söyledi:

“Açık Kaynak Para belgesel serisinin Discovery Science Channel’a getirilmesinin önemli olduğuna inanıyoruz, çünkü dünya çapında bir televizyon kanal ağında başlatılan ilk kripto fonlu proje. Ayrıca bilim ve teknoloji dünyasını bir araya getiren bir kanal. Science’ın teknoloji meraklı kitlesi, serilerimiz için mükemmel bir seçim. Kitlelerin nasıl tepki vereceğini merakla bekliyoruz.”

Kripto pop kültürüne ve filmlere yayılıyor

Bitcoin’in (BTC) teknik makalesinin 2009’da yayımlanmasından bu yana, kripto para birimleri ve blockchain hakkında kamuoyu bilinci önemli eşikleri atladı. Yalnızca bilişim meraklıları tarafından bilinen bu teknoloji, popüler figürler tarafından da destek görmeye başladı.Avengers filmlerinde “Hawkman” karakterini canlandıran aktör Anthony Mackie, geçen yıl Vanity Fair tarafından yayımlanan bir videoda Litecoin’i (LTC) tanıtmıştı. Şubat ayında, “The Simpsons”ın bir bölümünde, Big Bang Theory’den Jim Parsons, kripto para birimlerini ve bir blockchain’in nasıl çalıştığını açıkladı. Bölümdeki animasyon defter şunları söylemişti:

“Her gün geleceğin parası olmaya daha yakınım. Cüzdanında değil, bilgisayarındayım!”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.