Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Jesse Powell Potansiyeli Anlaşılsa Bitcoin 1 Trilyon Dolar Olur

0 476

Jesse Powell Potansiyeli Anlaşılsa Bitcoin 1 Trilyon Dolar Olur.

ABD merkezli kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bitcoin (BTC) fiyatı için belki de bugüne kadarki en yüksek öngörüyü dillendirdi.Pantera Capital tarafından, YouTube üzerinde mayıs ayında gerçekleştirilen konferansa katılan ünlü isim, Bitcoin’in potansiyelinin anlaşılması durumunda 1 trilyon dolar değerine ulaşacağını öne sürdü. 29 Mayıs tarihinde DailyHodl sitesinde yer alan habere göre, son derece iddialı cümleler kuran Powell şöyle konuştu:

Bitcoin’in gerçek fiyatının uzağında olduğunu düşünüyorum. Birçok insan Bitcoin’i biliyor ama çoğunun elinde BTC yok. Bitcoin’in geleceği hakkında yeterince bilgiye sahip değiller.

İnsanların Bitcoin’in potansiyeli hakkında yeterince bilgi sahibi olmadıklarını savunan Powell, sınırları aşan tahminini şöyle açıkladı:

Bence herkes Bitcoin’den haberdar olsa ve Bitcoin’in ne denli başarılı bir teknoloji olduğunu, gerçek potansiyelini anlasalar, 1 BTC’nin fiyatı 1 trilyon dolara ulaşırdı.

“Herkes Bitcoin almak isteyecek”

Kripto para ekosistemine uzak insanların sisteme girmeleri için zamana ihtiyaç olduğunu hatırlatan Kraken CEO’su, hükümetlerin para basma politikalarının bu süreci kısalttığını düşündüğünü iletti.

Geleceğe dair fiyatlandırılamayan pek çok şeyin olduğunu düşünüyorum. On yıl sonra da ABD deli gibi para basmaya devam edecek. ABD doları değersizleşecek. Herkes Bitcoin almak isteyecek.

Yayımlanan haberde, Kraken borsasının kurumsal yatırımcılar tarafından fazlasıyla ilgi gördüğü belirtilirken, Powell’in iki yıl içinde Bitcoin fiyatının 100.000 dolar olacağını beklediği görüşüne de yer verildi:

[…] Benzeri görülmemiş bir süreçten geçtiğimizi düşünüyorum. Bu süreçle birlikte insanların dijital para birimlerine geçiş yapacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki birkaç yıl içinde muhtemelen 1 BTC’nin fiyatı 100.000 dolar olacak.

İyimser tahminlerine rağmen hayatın gerçekleri gereği hala nakdin bir numaralı emtia olduğunu kabul eden Powell şunların altını çizdi:

[…] Belirsizliğin olduğu ortamda insanlar emin oldukları seçeneklere yöneliyor: Bu da nakit. Kirasını nakit ödüyor. Yemeğini, tuvalet kağıdını nakit alıyor. […] İnsanlar çok kısa vadeli düşünüyorlar. Kısa vadeli planlama yapmak Bitcoin’in aleyhine bir durum.

Bitcoin fiyatı için dev iddialar

Sosyal medyadaki popüler trader ve analist Positive Crypto, 29 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada, Bitcoin’in 896 günlük inişinin artık sona ereceğini belirtti. Ünlü analiste göre BTC fiyatı, 100.000 dolara doğru yolculuğuna başladı.Bitcoin blok ödülü yarılanması (halving) işlemi sonrası bir ila iki yıl içinde fiyatta yükseliş eğilimi olacağına inanan uzman sayısı fazla. Bunlar arasında en cesurca açıklamalardan biri, stok akış modelinin geliştiricisi PlanB’ye ait. Kendisi, 2024 yılına kadar Bitcoin’in 288.000 dolara ulaşacağını iddia etmişti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.