Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Cüzdan şirketi Ledger Brexit yanlısı sloganı kullanacak

0 432

Cüzdan şirketi Ledger , Brexit yanlısı sloganı kullanacak .

Fransız kripto donanım cüzdanı şirketi Ledger, yeni reklam kampanyasında Brexit yanlısı slogan ”Kontrolü Geri Al”ı kullanacak. Ledger, söz konusu reklamı, Londra’nın en büyük finans bölgelerinden biri olan Canary Wharf’taki bir ilan panosunda yayınlayacak.

İlan panosunda, 2016’da Brexit kampanyası için kullanılan ünlü slogan ”Kontrolü Geri Al”ın değiştirilmiş versiyonu olan ”Kontrolü Gerçekten Ele Alalım” kullanıldı. Brexit yanlıları, söz konusu sloganı ülkenin siyaseti, sınırları ve ekonomik politikası üzerindeki hakimiyetini geri alması yönünde çağrıda bulunmak için kullanmıştı.

”Kontrolü gerçekten ele alalım.” sözü, bireylerin sınırların birleşmesiyle ve herkesin katılım sağlayabildiği bir ağda kendi paraları üzerinde tam kontrol sağlamalarıyla finansal özgürlüğe kavuşabileceklerini belirtiyor. Orijinal slogan ise, Birleşik Krallık referandumu ve Brexit oylaması bağlamında farklı bir anlama sahip. Slogan, ülkenin göç politikasına sınırlamalar getirilmesi çağrısında bulunuyordu. İngiliz politikacı ve Brexit Partisi kurucusu Nigel Farage, sloganı 2016 yılındaki kampanya sırasında ırkçı ve göç karşıtı politika için oluşturdu. Ünlü ”Kırılma Noktası” posteri, bir grup göçmeni resmediyor ve posterde ”Avrupa Birliği’nden kopmalı ve sınır kontrolümüzü tekrar ele geçirmeliyiz.” yazıyor.

Posterde, 2015 yılında Hırvatistan-Slovenya sınırını geçen ve çoğunlukla beyaz olmayan genç erkeklerden oluşan bir grup göçmenin fotoğrafı kullanıldı. Poster daha sonra, ırk nefreti yansıttığı ve Birleşik Krallık’ın ırkçılık yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle polise bildirildi.

“Kampanya, siyasi tutumundan bağımsız olarak güçlüydü ve iyi yönetilmişti. Biz özellikle slogandan hoşlanıyoruz, kriptonun insanlara kontrolü geri verdiğine inanıyoruz.”

Ledger, Brexit ve kripto arasında birçok ortak nokta bulunduğunu da ekledi:

“Örneğin Brexit, Avrupa Birliği’nden finansal özgürlüğünü kazanmak için ayrılmak istiyor. Kripto da tamamen sınırsız finansal özgürlük ile alakalı bir olgu.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.