Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,897.94
+3839.5
Ethereum
$3,102.54
+118.54
Litecoin
$81.93
+1.73
DigitalCash
$29.76
+0.69
Monero
$125.87
+3.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.92
+1.21
Dogecoin
$0.15
+0.01

BitMEX’in Kurucuları ABD’ye Teslim Olabilir

0 552

BitMEX’in Kurucuları ABD’ye Teslim Olabilir

Kripto türevleri borsası BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, yetkililerin Ekim ayında borsa yöneticilerinden ve ortak sahiplerinden dördüne karşı yönettiği suçlamalarla ilgili olarak önümüzdeki ay ABD yetkililerine teslim olma konusunda görüşüyor.16 Şubat tarihli bir mahkeme telekonferansının transkriptleri, Hayes’in 6 Nisan’da Hawaii’de ABD’ye teslim olacağını gösteriyor. Hayes ve yöneticileri, ABD Adalet Bakanlığı ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun Banka Gizlilik Yasasını ihlal etmekle suçlanıyordu.

Transkript, ABD’li avukat yardımcısı Jessica Greenwood’un davaya başkanlık eden yargıca verdiği yorumları detaylandırırken, Greenwood beklenen gönüllü teslim olma konusunda Hayes ile görüştüğünü belirtti. Hayes şu anda Singapur’da bulunuyor ve avukat, Hayes’in yurt dışında ikamet etmeye devam etmeyi umduğunu ancak mahkemeye gitmesi durumunda ABD’de yargılanacağını belirtti.

“Gönüllü teslim olma konusunun nasıl ayarlanacağını avukatla tartıştık. Avukat, Hawaii’de ABD’de görünmeyi ve ilk kez orada bulunmayı teklif etti,” dedi ve ekledi:

“BURADA FİKİR, BAŞLANGIÇTA HAWAİİ’DE GÖRÜNMESİ, ARDINDAN UZAKTAN YARGIÇ HUZURUNA ÇIKMASI. DAHA SONRA GEREKTİĞİNDE ABD’YE SEYAHAT EDEREK YURT DIŞINDA İKAMET ETMEYE DEVAM ETMESİ. TABİİ Kİ EĞER BİR DURUŞMA OLURSA NEW YORK’TAKİ BU DURUŞMA İÇİN ABD’DE GÖRÜNECEK.”

Greenwood ayrıca BitMEX’in bir diğer sahibi olan Ben Delo’nun ay sonuna kadar New York’ta teslim olmayı planladığını açıkladı. Ancak Delo’nun şu anda Birleşik Krallık’ta bir seyahat yasağına tabi olmasına rağmen göçmenlik izni almak için FBI ve Sınır Devriyesi ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Avukat ayrıca, bir diğer ortakları olan Greg Dwyer’ın teslim olmayı reddetmesine rağmen, kendisini Bermuda’dan geri getirmek için iade işlemlerinin başlatıldığını belirtti. “Herkesin ne zaman ve nasıl ortaya çıkacaklarına dair beyanda bulunduğu” belirtilse de, “bu noktada, bunlardan herhangi birinin olacağına dair hiçbir garantimiz yok,” ifadeleri kullanıldı.

Kripto platformunun kurucuları için bir sonraki önemli tarih Mayıs ayı

BitMEX CTO’su Samuel Reed, Ekim ayında BitMEX’e karşı suçlamalar yapıldığı için Massachusetts’te tutuklanmıştı. Reed, aynı ay 5 milyon dolarlık bir tahvil ödendikten sonra serbest bırakıldı ve Reed ceza yargılamasına uymayı kabul etti.

Duruşmaya yanıt olarak yargıç, bir önergenin ve yargılama programının oluşturulmasının “makul ölçüde mümkün” olmadığına karar verdi. Yargıç, Mayıs ayı için bir başka görüşme zamanladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.