Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,955.62
+1355.25
Ethereum
$3,111.86
+161.27
Litecoin
$84.24
+2.14
DigitalCash
$29.97
+0.67
Monero
$135.57
+2.27
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$29.06
+1.84
Dogecoin
$0.16
+0.01

Başarılı trader : Bu 5 altcoin’e bakmalısınız!

2 579

Başarılı trader : Bu 5 altcoin’e bakmalısınız!

Kripto trader’ı ve analisti Ivan Liljeqvist, bir sonraki boğa döngüsünde patlamaya hazır olduğunu söylediği beş altcoin projesini açıklıyor.

Ivan Liljeqvist: Ethereum tabanlı katman 2 ölçeklendirme çözümleri patlayacak

Yeni bir videoda “Ivan on Tech” olarak da bilinen ünlü analist Ivan Liljeqvist, Ethereum tabanlı katman 2 ölçeklendirme çözümlerinin boğa piyasasının bir sonraki aşamasına hakim olabileceğini söyledi. Ivan Liljeqvist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ETHEREUM SADECE GERİDE KALMAYACAK VE ŞU ANDA KATMAN İKİLİLERİYLE TANIK OLDUĞUMUZ ŞEY BU… SANIRIM ŞU ANDA, BİR SONRAKİ ADIM ETHEREUM’DA BİRİNCİ KATMANDAN 2. KATMANA İLERLEYEN PROJELER OLACAK.

Ünlü Trader: Bu Altcoin’ler Mart Ayı İçin En Patlayıcı Projeler!

Katman 2 protokolleri, ana zincir dışındaki bazı işlemleri işleyerek Ethereum‘daki ağ tıkanıklığını hafifletir. Çözüm, önemli ölçüde daha yüksek hacimli işlemleri daha hızlı ve daha ucuza işleyebilir ve bu da daha sonra Ethereum ağına yerleştirilebilir.

Ivan Liljeqvist: Popüler altcoin Matic (Polygon) ve Quickswap’a bakmalısınız!

Katman 2 çözümleri Ethereum ölçeğine yardımcı olma konusunda umut vaat ederken, Ivan Liljeqvist ekosistemin şu anda parçalanmış olduğunu söylüyor. Ivan Liljeqvist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ETHEREUM’DAKİ TÜM FARKLI PROJELER, FARKLI ÖLÇEKLENDİRME ÇÖZÜMLERİ YAPIYORLAR VE FARKLI KATMAN 2’LER SEÇİYORLAR, BİNANCE (BNB) İSE SADECE BİR ÇÖZÜM.

Kripto analisti, Ethereum’un 2. katmanında parçalanma mevcut olsa da piyasadaki protokollerin bir sonraki büyük hareketleri tetikleme potansiyeline sahip olduğunu vurguluyor. Ivan Liljeqvist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

FARKLI KATMANI İKİ ALTERNATİFİ İNCELEMEK VE ANALİZ ETMEK ÇOK ÖNEMLİ. ÇÜNKÜ BUNLARDAN BİRİNE KONSANTRE OLACAĞIZ. MATİC (POLYGON) OLABİLİR. MATİC‘TE BAŞLATILAN FARKLI PROJELERE BAKARSANIZ, ŞU ANDA MATİC MUHTEMELEN BAŞI ÇEKİYOR. MATİC’TE, QUİCKSWAP (QUİCK) UYGULAMASINA SAHİPSİNİZ VE BUNLAR, BİR TÜR UNİSWAP GİBİ… QUİCKSWAP ARACILIĞIYLA MATİC ÜZERİNDE HER TÜRLÜ VARLIĞI TAKAS ETMENİN BİR YOLU VAR.

Popüler Analist: Bu Altcoin 2021'in Devasa Yükselenlerinden Olacak!

Ivan Liljeqvist: Honeyswap (HNY) ve dYdX’e dikkat edin

Ivan Liljeqvist, Matic ve Quickswap’a ek olarak, diğer gelecek vaat eden katman 2 çözümlerine de dikkat edilmesini tavsiye ediyor. Ivan Liljeqvist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

XDAI’DE HONEYSWAP’İ (HNY) DENEMELİSİNİZ. VE AYRICA, DYDX’E DİKKAT EDİN. DYDX, STARKWARE ÜZERİNDE YAPACAK. YANİ ETHEREUM’DA ÜÇ FARKLI ÇÖZÜM GÖRÜYORSUNUZ: HONEYSWAP İLE XDAI, QUİCKSWAP İLE MATİC VE DYDX, STARKWARE’DE YAPIYORLAR.

2 Yorumlar
  1. […] satışıyla ilgili faaliyetleri, şirketin başkanı olarak bu işin bir parçasıydı.Hem SEC hem de Ripple daha önce duruşma öncesi anlaşmanın gündemde olmadığını […]

  2. […] araştırması, Mart ayının Bitcoin için tarihsel olarak kötü bir ay olduğunu ve kripto para fiyatının ticarete başladığından bu yana sadece iki kez değerlendiğini gösteriyor. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.