Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

Türkiye ekonomik ve siyasi alanda büyük başarı örneği

0 467

Türkiye ekonomik ve siyasi alanda büyük başarı örneği .

Ürdün Parlamentosu İdari Komisyon Başkanı Dr. Ali Halef Hacahce “Türkiye, ekonomik, siyasi, sosyal ve idari gibi alanlarda büyük başarı örneği gösterdi. Herkes bu tecrübelerden faydalanmak için büyük çaba gösteriyor” dedi. Referans Akademi tarafından insan kaynakları alanındaki değişime ışık tutmak ve sektördeki gelişmeleri değerlendirmek amacıyla düzenlenen “16. Değişimin Parmak İzi Konferansı (Türkiye Organizasyon Komitesi ve İnsan Kaynaklarında Değişimin İzinde Bulunan Bilimsel Komite Konferansı)” başladı. Ürdün, Katar ve Libya gibi 16 Orta Doğu ve Körfez ülkesinin üst düzey yetkilileri ve konunun uzmanlarının katıldığı konferans kapsamında AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Ürdün Parlamentosu İdari Komisyon Başkanı Hacache, bugün insan kaynaklarındaki değişimi ve bu alanda standartların dışına çıkmayı konuşacaklarını söyledi. İnsan hazinesindeki dinamikleri ortaya çıkartarak kurum ve kuruluşların başarıya ulaşmasını sağlayabileceklerini ifade eden Hacache, bu alanda özellikle Orta Doğu’da değişimin hızlandırılması gerektiğini söyledi. Türkiye-Ürdün ilişkilerini değerlendiren Hacache, iki ülke arasındaki ilişkilerin hem liderler hem de halk nezdinde son derece dostane olduğunu vurguladı.Hacache, “Türkiye, ekonomik, siyasi, sosyal ve idari gibi alanlarda büyük başarı örneği gösterdi. Bütün herkes bu tecrübelerden faydalanmak için büyük çaba gösteriyor.” dedi.

TÜRKİYE’NİN TECRÜBELERİNİ ÜRDÜN’E TAŞIMAK İSTİYORUZ

Dr. Ali Halef Hacahce, Ürdünlüler nezdinde Türkiye’nin son derece saygın bir ülke olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
“Çok sayıda Ürdünlünün Türkiye’de olduğunu görüyoruz. Ürdünlü yatırımcıların yanı sıra çok sayıda Ürdünlü öğrenci burada eğitim görüyor. Türkiye’nin ekonomi, siyasi, eğitim ve akademi gibi alanlardaki başarılı tecrübelerini Ürdün’e taşımak istiyoruz. Bu konferansta çok sayıda Ürdünlü katılımcı var. Bu, Türkiye’ye karşı duyduğumuz sevginin bir göstergesi. Her uzmanlık alanıyla ilgili buradaki tecrübeleri Ürdün’e taşımak istiyoruz.”

Ürdün Parlamentosu İdari Komisyon Başkanı Hacache, Türkiye ile Ürdün arasındaki karşılıklı yatırımları artırmanın önemine işaret ederek, özellikle Ürdün’den Türkiye’ye yatırım yapmak isteyenler bulunduğunu söyledi.Bu kişiler için bürokratik işlemlerin kolaylaştırılması gerektiğini ifade eden Hacache, Amman’da Türkiye’deki yatırım fırsatlarının anlatılması gerektiğini söyledi.
Hacache, “Yani Türkiye’ye gelmeden önce buradaki fırsatlar hakkında bilgi verilmeli, yatırımcılar bu konulardan haberdar olmalı. Türkiye’nin Amman Büyükelçiliği bu konuda daha da aktif olmalı. Dönemsel olarak ikili ticaret konferansları gerçekleştirilmeli. Ticaret ve sanayi odaları bu etkinlikleri düzenlemeli. Büyükelçilikte bir bölüm sadece Türkiye’deki yatırım imkanlarını anlatmalı.” diye konuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.