Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,779.27
-4043.26
Ethereum
$3,276.63
-320.14
Litecoin
$79.67
-5.32
DigitalCash
$32.43
-3.59
Monero
$132.79
-6.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.27
-3.27
Dogecoin
$0.13
-0.02

Juan Gonzalez : Türkiye Rekor Kırıyor

0 356

Juan Gonzalez : Türkiye Rekor Kırıyor .

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret eden İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan Gonzalez-Barba, kentin turizmde sağladığı başarıya ilişkin, “Turizmi nasıl yönettiğinizi görmek istiyoruz. Her hafta duyuyoruz ki; Antalya olarak rekorlar kırıyorsunuz. Sizi bu yüzden çok tebrik ediyorum” dedi. İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan Gonzalez-Barba, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye ve İspanya arasındaki ikili ilişkilerin görüşüldüğü ziyarette gündem turizm oldu. Görüşmede, Türkiye’nin daha önce turizmde örnek aldığı ülkelerden birisi olan, ancak son yıllarda turizmde yarıştığı İspanya’nın büyükelçisi, “Duyuyoruz ki her hafta rekorlar kırıyorsunuz. Sizin turizmi nasıl yönettiğinizi görmek istiyoruz” dedi.

Ortak Özelliklerimiz Var

“2020 yılında da çift haneli büyümeyi gerçekleştirebileceğimizi tahmin ediyoruz”
Antalya’nın önemli bir turizm destinasyonu olduğunu aktaran Vali Münir Karaloğlu ise bu yıl iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi. Karaloğlu, Türkiye ve İspanya’nın turizm konusunda tatlı bir rekabet içerisinde olduğuna işaret ederek, “Birbirimizi aslında takip ediyoruz. Türkiye ve Antalya turizmi 2016’daki krizden sonra hızlı bir çıkışa başladı ve o süreç devam ediyor. 2019 yılında Antalya şu ana kadar turizmde yüzde 17’lik bir büyüme gerçekleştirdi. Son 3 yıldır büyümemiz çift haneli olarak devam ediyor. 2020 yılında da çift haneli büyümeyi gerçekleştirebileceğimizi tahmin ediyoruz” dedi.
İspanya ile Türkiye’nin üst düzey siyasi ilişkilerinin yanı sıra ticari ilişkilerinin de olduğunu belirten Karaloğlu, “Bugün rakamlara baktığımızda 2018 yılında ticari hacmimiz 13 milyar doları geçmiş. Şehirler arasındaki ilişkileri daha güçlü kılarsak daha da büyütebiliriz. İspanya’nın Akdeniz sahilindeki şehirlerine baktığımızda gerçekten çok fazla ortak özelliğimiz var. Biz de turizm ve örtü altı üretim çok güçlü, İspanya’nın sahil kısımlarındaki şehirlerde de çok güçlü. Ortak özelliklerimiz üzerinde yapacağımız ilişkileri var” diye konuştu.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.