Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,485.69
+1640.31
Ethereum
$3,122.65
+52.53
Litecoin
$82.03
+0.41
DigitalCash
$29.63
-0.15
Monero
$126.26
+2.07
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.08
+0.23
Dogecoin
$0.16
+0.02

Altın Fiyatı İçin Bu Seviyeleri Bekliyoruz!

0 715

Altın Fiyatı İçin Bu Seviyeleri Bekliyoruz!

Altın fiyatı (XAU/USD), 2021 yılının birinci çeyreğinde %10 değer kaybetti. Ancak bazı analistlere göre, bu bir altın ayı piyasasına işaret etmiyor.

Joanne Goh: Altın fiyatı yıl sonuna kadar 2.000 dolara ulaşacak

DBS Bank’ta stratejist olan Joanne Goh, altın’ın yıl sonuna kadar 2.000 dolar/ONS’a yükselme potansiyeli olduğuna inanıyor. Joanne Goh’a göre, merkez bankasının rezerv çeşitlendirmesine olan talebi altın fiyatlarına istikrar sağlıyor. Joanne Goh konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ALTIN FİYATI, İLK ÇEYREKTEKİ %10,5’LİK DEĞER KAYBININ ARDINDAN TOPARLANIYOR. BUNUN BİR ALTIN AYI PİYASASININ BAŞLANGICI OLMADIĞINI YİNELİYORUZ. GEÇEN ÇEYREKTE %1,75 İLE ZİRVEYE ULAŞTIKTAN SONRA DAHA DÜŞÜK BİR ABD HAZİNE GETİRİSİ, ALTIN İÇİN İLERİDE DAHA İYİ BİR ÇEYREK İÇİN ZEMİN HAZIRLAMALI. YIL SONUNDA 2.000 DOLAR/ONS OLAN FİYAT HEDEFİMİZE DOĞRU ALTIN TİCARETİ YAPMAK İÇİN HALA ARTI BİR POTANSİYEL OLDUĞUNA İNANIYORUZ.

Commerzbank Yeni Altın Fiyat Tahminini Açıkladı

Joanne Goh: Altın, artan negatif faiz oranı borcu yığınına alternatif bir yatırım

Ünlü analist Joanne Goh, açıklamalarının devamında merkez bankalarının yoğunlaştırılmış kur risklerinden korunmak için altın varlıklarını artırabileceklerini belirtiyor. Joanne Goh konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

FİZİKSEL ALTIN TAKI TALEBİ, ALTIN’IN TOPLAM TALEBİNİN YAKLAŞIK YARISINI OLUŞTURUYOR VE GEÇEN YIL ZAYIFTI. ÖNCELİKLE, KİLİTLENMELER BAYRAM VE DÜĞÜN KUTLAMALARINI ENGELLEDİ VE GELİR KAYBI, İSTEĞE BAĞLI HARCAMALARI GECİKTİRDİ. EKONOMİK İYİLEŞME VE YENİDEN AÇILMA İLE PARALEL OLARAK BU YIL İSTEĞE BAĞLI TALEBİN TOPARLANMASINI BEKLİYORUZ. TOPLAM MEVCUT ALTIN ARZININ YAKLAŞIK ÜÇTE BİRİNİ ELİNDE TUTAN MERKEZ BANKALARI, İSTİKRARLI TALEBİN TEMEL KAYNAĞIDIR. MERKEZ BANKALARININ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KUR RİSKLERİNDEN KORUNMAK İÇİN ALTIN VARLIKLARINI ARTIRABİLECEKLERİNE İNANIYORUZ. ALTIN, ARTAN NEGATİF FAİZ ORANI BORCU YIĞININA ALTERNATİF BİR YATIRIM OLARAK GÖRÜLÜYOR.

Usta Ekonomist Altın Yatırımcılarını Uyardı: Bu Senaryoya Hazırlanın!

Benjamin Wong: Altın, küçük bir çift dip geliştirdi

DBS Bank Stratejisti Benjamin Wong, piyasaları yorumladı ve şunları söyledi:

ALTIN KONSOLİDASYON AŞAMASINDA. ALTIN, KÜÇÜK BİR ÇİFT DİP GELİŞTİRDİ VE EĞER DESEN BAŞARILI OLURSA, DAHA YÜKSEK BİR RALLİ SIRADA… ALTIN FİYATI SON DÜŞÜK SEVİYESİNDEN DAHA YÜKSEĞE ÇIKMASINA RAĞMEN ÖNEMLİ BİR BÖLGENİN ALTINDA KALIYOR. BU, TEKNİK OLARAK ALTIN’IN, GEÇEN EYLÜL AYINDA ÇAPRAZ SATIŞ SİNYALİNDE ORTAYA ÇIKAN TEMEL BİR DÜŞÜŞ ÖZELLİĞİNİ KORUDUĞUNU GÖSTERİYOR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.