Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Binance, Platformuna İki Çift İşlem Daha Ekledi

0 389

Kripto para değişimi Binance, Ripple (XRP) kullanarak iki çiftin alım satım işlemlerini başlatacak. XRP, Binance platformunda baz para birimi haline gelecek.  Haberlerin ardından XRP / USD 0.44 $’a yükseldi.

Binance, borsaya TRX/XRP ve XZC/XRP çiftlerini de ekledi. Aynı gün piyasaya sürülen TRX / XRP (Tron) ve XZC / XRP (Zcoin) çiftleri, Binance’in XRP’yi baz para birimi olarak kullanması için ilk kez temsil edilecek. Güncellemenin bir parçası olarak geliştiriciler, mevcut Ethereum (ETH) pazarlarını “ALTS” olarak değiştirecek.

Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kullanıcı arayüzü alanı eksikliğinin harekete geçmeyi gerektirdiğini açıkladı. Zhao, pazar günü Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Kısa bir süre sonra döviz kuru olarak XRP ile birkaç alım satım çifti ekleyeceğiz.” dedi.

Binance, 4. çeyrekte belirleyici teklifini artırmaya devam ederek, ağırlıklı olarak sabitlenmiş stabilcoinlere yoğunlaşıyor. Bu ayın başlarında geliştiriciler, USD’nin sabitlenmiş stablecoin varlığı TrueUSD’yi (TUSD) baz para birimi olarak kullanarak daha sonra ertelenen bir çift serisi başlattı.

Gelecekteki belirteç çifti listeleme politikasına ilişkin yorum yapan Zhao, Binance’nin geliştiricileri tarafından Blockchain Charity Foundation’a katkıda bulunan varlıkların daha olumlu değerlendirileceğini söyledi.

Zhao, “Bu konuda hayır kurumuna bağışta bulunan projeler için daha fazla çift eklemeye öncelik vereceğiz. (Hatta düşünce (SIC) bile, fon sağlama (SIC) çabalarımızda bundan hiç bahsetmedik)” dedi.

XRP, haberlerin ardından neredeyse yüzde 20 seviyelerine yükseldi ve bir ayın en yüksek seviyesi olan XRP / USD’yi 0.44 $’a yükseltti.

Binance, son 24 saatte 1,2 milyar dolardan fazla işlem görerek, günlük ticaret hacminde dünyadaki en büyük kripto borsadır.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.