Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,742.39
+166.19
Ethereum
$3,056.05
-7.71
Litecoin
$80.96
-0.38
DigitalCash
$29.76
+0.84
Monero
$119.58
+3.51
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.99
-0.02
Dogecoin
$0.15
0

Amazon’da XRP ile Bahşiş Dönemi Başlayabilir!

0 412
Amazon’da XRP ile Bahşiş Dönemi Başlayabilir

Son yılların en önemli kripto para birimlerinden biri olarak ön plana çıkan XRP, Amazon için farklı şekilde kullanılabilir.

Üçüncü parti bir geliştirici tarafından yapılan açıklamada, XRP ile yeni bir teknoloji oluşturduğunu duyurdu. Bağış yapabilme ya da bahşiş verebilme üzerine kurulu olan yeni nesil teknoloji yakın zamanda duyurulabilir.

Amazon Alexa uygulama mağazasına getirilmesi planlanan XRP ile bahşiş seçeneği fark yaratan özelliklere sahip. Sistem Amazon tarafından onaylanırsa XRP Tip Bot artık Alexa üzerinden kullanılabilir durumda olacak.

XRP tip bot alexa uygulama mağazasında olacak

Sludgefeed tarafından paylaşılan bilgi dahilinde, , XRP Tip Bot yakın zamanda Alexa mağazasında kullanılabilecek. Temel olarak Reddit, Twitter ve Discord gibi platformlardan tercih edilen kullanıcılara küçük miktarda bahşiş verilebilecek.

Alexa’nın da devreye girmesiyle artık sesli komutlar halinde bahşiş gönderilerek, token bakiyelerine bakılabilecek. Bağımsız bir programcı tarafından hazırlanan XRP Tip Bot uygulamasının Amazon’a uyarlanmasında adı geçen isim.

Uygulama halihazırda beta öncesinde test aşamasında işliyor. Test sürecinin bitmesiyle birlikte, Alexa uygulama mağazasında yer almak için Amazon’a başvuru yapılacak.

Düşük miktarlarda bahşiş vermeye olanak sağlayan uygulama sesli komutlarla da fark yaratan çalışmaya sahip olacak. Geliştirici tarafından nasıl çalıştığını anlatmak içinTwitter üzerinden kısa bir gösteri yapıldı.

Canlı Yayında Tanıtıldı

Uygulamanın nasıl çalıştığına yönelik olarak geliştirici tarafından farklı bir kullanıcıya başiş olarak token gönderildi.

XRP teknolojisinin sahip olduğu hızlı işlem avantajı sayesinde en kısa süre içerisinde dağıtım yapılabilecek.

Bahşiş olarak tanımlanan küçük ücretlerin gönderilebilir hale gelmesi, sanal dünyadan taşarak reel olarak da kullanılabilir.

Kripto para teknolojilerinde yaşanan gelişmelerin ileri seviyeye gelmesinin en önemli örneklerinden biri Tip Bot olacak. XRP olarak belirli platformlarda istenen herkese bahşiş gönderilebilecek.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.