Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin Cash Hard Fork’u Yaklaşıyor

0 474

Bitcoin Cash 2017 senesinde Bitcoin’in hard fork’u sonucu oluşmuştu. coinmarketcap’de 2 kasım tarihi itibari ile 4. sırada yer alan Bitcoin Cash Yaklaşan hard fork’una binance’nin destek verdiğini duyurması ile Bitcoin Cash bugün %8 yükseldi. Bitcoin Cash’in yaklaşan hard fork’u sayesinde fiyatı artmaya devam ediyor.

Bitcoin Cash Hard Fork Sebebi

Bitcoin Cash hard fork’u Bitcoin Cash’in geliştirme departmanında ki uzun süreli anlaşmazlık sonucunda ekip zorunlu hard fork kararı alındı. Bitcoin Cash’in bu hard fork’u 15 Kasım’da gerçekleştireceği açıkladı. Bunun üzerine birçok firma ve yatırımcılar şimdiden hard fork’a göre pozisyonlarını belirlemeye başladı. Hard fork tarihi yaklaştıkça büyük firmalardan hard fork ile açıklamalar gelmeye başladı. Ledger 30 Ekim tarihinde sitesinden yaptığı açıklamada Bitcoin Cash fork’u sonucu oluşan 2 kripto paradan hangisinin istikrarlı olduğunu görene kadar Bitcoin Cash işlmlerini kapattığını duyurmuştu. Fakat bu olumsuz havaya rağmen bugün Binance hard fork’a destek vereceğini açıkladı. Binance’nin Bitcoin Cash hard fork’una destek vermesinin ardından Bitcoin Cash için boğa geldi denilebilir. Kripto para piyasası çok sakin bir gün geçirmesine rağmen Bitcoin Cash fiyatında % 8 lik bir yükselme oluştu.

Hard Fork Fiyatı Nasıl Etkiler

2018 başında boğa’nın en hakim olduğu dönemler de hard fork haberi ile daha önce birçok kripto paranın 2x 3x 5x gibi fiyatlara yükseldiğine şahit olmuştuk. Fakat Bitcoin Cash hard fork’u için zorlu bir dönem piyasa eskisi kadar hareketli değil. Kripto paralar da ki yükselmeler devamlılığını sürdüremezken Bitcoin Cash’in 15 kasım’a kadar fiyatının ne olacağını kestirmek çok zor. Son zamanlarda hard fork haberi ile kripto paraların hard fork tarihine yaklaşana kadar yükselmesi ve hard fork öncesi ve sonrasında düşüşlerin yaşandığını da unutmamak gerek. Birçok kullanıcı hard fork’a katılmak için değil hard fork tarihine kadar kripto paranın yükseleceğini düşünüp hard fork öncesi satış yapmak için aldıklarını da göz önünde bulundurmalısınız.  Bu arada Bitcoin Cash hard fork’unun ekip içerisin’deki anlaşmazlıktan dolayı oluştuğunu da unutmamak gerek.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.