Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Usta Analist, Ethereum Fiyatında Zirve İçin Tarih Verdi!

1 834

Usta Analist, Ethereum Fiyatında Zirve İçin Tarih Verdi!

Ethereum, son zamanlarda Bitcoin’in fiyat hareketini büyük ölçüde takip ediyor, ancak dalgalanmaları, 1.300 dolarlık bölgede gezinirken hafiflemiş durumda. Kripto para birimi, son zamanlarda karşılaştığı tüm yoğun satış baskısını emen boğalarla birlikte bazı güç belirtileri gösteriyor. Bu analistlere göre, ETH’ye yatırım yapmaya hevesli önemli sayıda yatırımcı olduğunu ve tüm düşüşler sırasında ona güçlü bir teklif verdiklerini gösteriyor.

Şimdi ETH trendinin nerede olduğu şüphesiz bir şekilde Bitcoin’e bağlı olacak, ancak şu anda ETH yakında kırılabilecek önemli bir direnç seviyesine karşı yükseliyor. Popüler bir analist, mevcut fiyat hareketini Kasım ayında görülenle karşılaştırıyor, bu da muazzam bir yükselişin yakın olabileceği anlamına geliyor.

Lider Altcoin Ethereum’dan İki Önemli Rekor

Mohit Sorout: Ethereum 1.000 dolardan önce ay başında zirveye çıkacak!

Ethereum, son birkaç hafta boyunca konsolide oluyor ve hem alıcılar hem de satıcılar, büyük ölçüde 1.300 dolarlık bölgede işlem gördüğü için bir çıkmaza giriyor. Şu anda analistlere göre, satıcılar bu seviyenin üzerinde bir kırılmayı hararetle korumaya çalıştıkları için, 1.380 dolar izlenmesi gereken kilit direnç seviyesi. Bununla birlikte analistlere göre, bu seviye bir kez kırıldığında, ETH onu tüm zamanların en yüksek seviyesine götüren büyük bir yükseliş görebilir. Bu durum, bazı analistlerin yakından izlediği bir olasılık.

Bitcoin sabit kaldığı sürece, Ethereum’un yakında büyük bir yükseliş göreceğine dair güçlü bir olasılık var. Mohit Sorout isimli popüler analist, yakın tarihli analizinde Etheruem tahminlerini paylaştı. Analist, kripto para biriminin 1.000 dolarlık bölgeye doğru çökmeden önce Kasım ayında gördüklerine benzer bir yükseliş için vites yükseltebileceğini belirtiyor. Ayrıca Mohit Sorout, her dipteki satın alma aktivitesinin, ETH için teklifin oldukça güçlü olduğunu gösterdiğini vurguluyor. Mohit Sorout konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ETH’NİN NEREDEYSE TÜM AYI 1.300 DOLARLARIN YAKININDA GEZİNEREK GEÇİRMİŞ OLMASI DİKKATE DEĞER. KASIM AYINDAKİ DAVRANIŞINA OLDUKÇA BENZER, FİYATIN AYIN BAŞINDAN HEMEN SONRA PATLAMASI VE ASLA GERİYE BAKMAMASI… TEKLİF GÜÇLÜ…

1 yorum
  1. […] ve likidite madencilerine dikkate almaları gereken ilginç çiftler sundu. Örneğin, BETH / ETH, likidite sağlayıcılarının ETH pozisyonlarına geçici bir kayıp riski ile daha yüksek bir […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.