Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Ünlü Borsadan, Bu 3 Altcoin Yatırımcılarına Müjde!

1 702

Ünlü Borsadan, Bu 3 Altcoin Yatırımcılarına Müjde!

Önde gelen Bitcoin ve kripto para türev platformu Bybit, üç yeni USDT ticaret çifti başlatıyor. Gelecekte Bybit kullanıcıları, USDT marjlı kalıcı sözleşmeler olarak popüler altcoin UNI, DOT ve ADA’ya erişebilecekler. Yatırımcılar yeni çiftler için 1x ve 25x kaldıraçlar arasında seçim yapmakta özgür olacaklar.

Bybit, popüler altcoin UNI, DOT ve ADA’yı platformuna ekliyor

Popüler Bitcoin ve kripto para türev platformu Bybit, müşterilerinin daha fazla seçenek elde etmeleri için platformuna en iyi altcoin projelerini getirmek için çalışıyor. Artık Bybit kullanıcıları, USDT marjlı kalıcı sözleşmeler olarak UNI, DOT ve ADA’ya erişebilecekler. Bu 3 kripto para, anonimlik, ölçeklenebilirlik ve merkezi olmayan ticaret nedeniyle büyüme potansiyelleri baz alınarak seçildi.

Tahminleri Tutan Altcoin Kâhini: Bu 5 Altcoin Patlamaya Hazır!

Tüm bu özellikler, mevcut kripto para ekosisteminde kritik hale geldi. Uzmanlara göre, bu durum kripto paraların mevcut büyümelerini tetikleyen şey olabilir. Bybit CEO’su ve kurucu ortak Ben Zhou’ya göre, yeni eklenecek olan 3 kripto para Bybit’in yüksek likiditesini koruyacak. Ben Zhou konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU YÜKSEK TALEP GÖREN KRİPTO PARALARI ALIM SATIM PLATFORMUMUZA GETİREBİLMEKTEN VE MÜŞTERİLERİMİZE DAHA DA FAZLA SEÇENEK SUNABİLMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ. BYBİT, OLAĞANÜSTÜ LİKİDİTESİ İLE TANINIR. BU YENİ ALIM SATIM ÇİFTLERİNİN PİYASALARININ İSTİSNA OLMAYACAĞINDAN EMİN OLMAK İÇİN KAPSAMLI ARAŞTIRMA VE HAZIRLIK YAPTIK.

Bu kombinasyon, yatırımcıların işlem getirilerini önemli ölçüde artırabilir

Bybit, işlem hacmine göre en iyi kripto para borsalarından biri. Türev ticareti için çok çeşitli ürünler içerir, doğrusal kalıcı ve vadeli işlem piyasaları için daha da üst sıralarda yer alır. Yeni eklenen kripto paralar ile yatırmcılar türev alım satım için daha fazla seçeneğe sahip olacak. Her üç kripto para birimi de son zamanlarda önemli bir büyüme gösterdi. ADA, son zamanlarda BNB’nin yerini alarak piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi oldu.

Finans Şirketi, 1 Milyon Dolarlık Bitcoin ve Altcoin Yatırımını Açıkladı

Hem DOT hem de UNI, çoğunlukla devrim niteliğindeki teknolojileri tarafından desteklenerek ilk on kripto para birimine katıldı. Bu tür varlıkların en çok işlem gören kripto paralardan biri olan USDT ile bir kombinasyonu analistlere göre, yatırımcıların işlem getirilerini önemli ölçüde artırabilir. Eklemeler ayrıca Bybit’in türev piyasasındaki erişimini genişletecek ve daha fazla müşteriye bu en iyi varlıklarla ticaret yapma fırsatı verecek.

1 yorum
  1. […] 60 seviyesiyle piyasada yükseliş gücünü gösterdi. Ancak EOS’ta 24 saatlik dilimde düşen hacim kafaları […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.