Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

DeFi Projeleri Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

0 452

DeFi Projeleri Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı.

Protokol entegrasyonları, gaz ücreti geri ödemeleri ve DeFi etkinliğindeki bir artış, Balancer’ın rallisini tüm zamanların en yüksek seviyesine geri getirdi.Merkezi olmayan finans (DeFi), 2021’in başlarında kripto para piyasasındaki büyümenin arkasındaki itici güçtü. Ancak son zamanlarda sektör, ünlü sanatçılar ve eski müzayede evleri NFT halkasına atlarken, misli olmayan tokenların gölgesinde kaldı.

Balancer’ın Yükselişi

Her ne kadar gözden uzak bir görüntü çizilirken son gelişmeler, Balancer (BAL) gibi daha popüler bazı DeFi projelerinin daha birlikte çalışabilir ve kullanıcı dostu bir DeFi ekosistemi oluşturmaya çalışırken protokolleri için sonraki adımları yeniden gruplamasına ve planlamasına izin verdi.Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, Bitcoin (BTC) ilk kez 58.000 $ seviyesinde ret yedikten sonra meydana gelen piyasa çapındaki düzeltmenin ardından Balancer’ın (BAL) 23 Şubat’ta 28.95 $’a düştüğünü gösteriyor. O zamandan beri BAL, 18 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.99 $’a geldi ve %122 yükseldi.

Balancer, Ethereum (ETH) ağındaki yüksek işlem maliyetleri dahil olmak üzere merkezi olmayan finansın karşılaştığı en büyük endişelerden bazılarını ele almaya çalışan birden fazla ortaklık ve protokol güncellemesi sayesinde DeFi tokenlarının yaşadığı uzun süreli çöküşten kendisini ayırabildi.

Balancer 2.0, DeFi Topluluğunu Heyecanlandırıyor

Balancer için önemli bir ivme, protokolün yüksek işlem maliyetlerini azaltmaya yardımcı olmak için Balancer Değişim Gaz Geri Ödemelerini uyguladığı Ocak ayı sonlarında başladı.

2 Şubat’ta proje, Balancer 2.0 ve protokol kasası, gaz verimliliği ve esnek oracle’lar gibi dahil edilecek çeşitli özellikler hakkında tweet atmaya başladı.

Balancer ayrıca, bir hibrit otomatik piyasa yapıcı (AMM) likidite havuzu ve borç verme ürünü olan Balancer V2 Asset Manager’ı oluşturmak için Aave (AAVE) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Cointelegraph Markets Pro’dan gelen VORTECS ™ verileri, son fiyat artışından önce 12 Mart’ta BAL için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS ™ skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği dahil olmak üzere veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen tarihi ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, BAL’ın fiyatı düşerken VORTECS ™ skoru 11 Mart’ta 69’a yükseldi ve 13 Mart’ta 73’te bir başka yüksek fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya başladığını gördü.

16 Mart’ta Aave AMM’nin piyasaya sürülmesinin ardından, BAL için VORTECS ™ skoru yeşile tırmandı ve 17 Mart’ta, fiyat %63 artmaya başlamadan iki saat önce 66’ya yükseldi.

Balancer’in yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesi, yeni tekliflerinin güçlü kullanım durumu tarafından açıkça destekleniyor ve proje, kurumsal ve bireysel yatırımcılar kripto para piyasasına yönelmelerini artırdıkça bir sonraki DeFi heyecanı dalgasıyla başa çıkmak için iyi konumlanmış görünüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.