Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,168.68
+645.01
Ethereum
$3,094.93
+25.16
Litecoin
$81.29
+0.2
DigitalCash
$29.99
+0.81
Monero
$120.51
+2.88
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.35
+0.11
Dogecoin
$0.15
0

Cardano’nun 1 Milyar Dolarlık Vadeli Açık Pozisyonu ADA’nın Ciddi Bir Rakip Olduğunu Gösteriyor

0 538

Cardano’nun 1 Milyar Dolarlık Vadeli Açık Pozisyonu ADA’nın Ciddi Bir Rakip Olduğunu Gösteriyor

Cardano’nun Coinbase listelemesi, vadeli işlem sözleşmelerindeki açık pozisyonun 1 milyar doların üzerine çıkmasına yardımcı oldu. Bu gelişme yatırımcıların ADA ile ciddi şekilde ilgilendiğinin bir işareti.

Cardano’nun Yükselişi

Cardano (ADA), psikolojik 1 $ bariyerini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.50 $’a geldi ve yıla etkileyici bir başlangıç ​​yaptı. Ağ, Ethereum’a benzer şekilde çok varlıklı bir ağa dönüşürken, etkileyici %590 yıllık kazanç gerçekleşti. Bütün bu gelişmeler Cardano’nun geleceği için iyi bir işaret olabilir.

Cardano

Rallinin son ayağı, 16 Mart’ta açıklanan Coinbase Pro listelemesiyle ilgili gibi görünüyor ve bu gelişme, 18 Mart’ta 1,47 dolara yenilenmiş bir yükseliş ile sonuçlandı.

Cardano’nun fiyatı arttıkça, spot ticaret hacmi ve Litecoin’i (LTC) geçen blokchain transferler de arttı. Yatırımcıların artan ilgisi, Cardano’nun vadeli işlem sözleşmelerinin açık pozisyonunun 2021’de beş kat artmasına neden oldu.

1 milyar dolarlık açık pozisyon engelini aşmak, yalnızca (BTC) ve Ethereum’un (ETH) başardığı bir durum. Dahası, Ethereum sadece üç ay önce 2 milyar dolarlık açık pozisyona sahipti.

Bu nedenle, Cardano’nun piyasa değeri sıralamasında üçüncü sırayı hak edip etmediğini gerçekten anlamak için, spot hacmini ve blokchain ölçümlerini diğer altcoinlerle karşılaştırmak gerekir.

ADA Ticaret Hacmi ve Blokchain Ölçümler Güçleniyor

Fiyat hareketine bakılmaksızın, düşük alım satım faaliyeti, küçük bir kullanıcı tabanını veya yeni girişlerin eksikliğini yansıtır. Bu nedenle, Cardano’nun hacminin ilk 5 arasında olmasını beklemek gerekir.

Nomics şeffaf borsa hacmine göre ADA, 2021’de Polkadot (DOT), Ripple (XRP) ve Litecoin’i geride bırakarak 97,5 milyar dolarlık işlem hacmine sahipti.

Bu umut verici olsa da, vadeli işlemlerin açık pozisyonunun ve spot hacminin bu ağ etkinliğini yansıtıp yansıtmadığını anlamak için blokchain metriklere de bakmak gerekiyor.

Günlük etkin adresler, ağ kullanımına ilişkin daha ayrıntılı bir görünüm sağlar. Ancak bu verilere körü körüne güvenilemez. Ücretler ne kadar yüksekse, sayıyı şişirmek için o kadar az teşvik vardır.

Cardano, diğer altcoinlerden kesinlikle ayrılıyor gibi görünüyor ve 85.000 günlük aktif adrese ulaşıyor. Dahası, büyüme yolu organik göründüğünden ve hacim aktivitesi ile uyumlu olduğundan, fabrikasyon rakamlara dair hiçbir gösterge yok gibi görünüyor.

Bu adreslerin aktif olup olmadığını doğrulamak için, transferler ve işlemler veya her ağda etkin bir şekilde dolaşan toplam değer miktarı değerlendirilmelidir.

Bu sefer, Cardano’nun gücü, ağın günlük transferleri ve işlemleri günde ortalama 4,5 milyar dolar olarak gösteriliyor. Bu miktar, kalan rakiplerden en az altı kat daha fazla. Bu nedenle, ADA’nın blokchain faaliyeti 45 milyar dolarlık piyasa değeri için bir miktar destek sağlıyor.

Cointelegraph Markets Pro’nun VORTECS ™ verileri de son fiyat artışından önce 16 Mart’ta ADA’nın yükseliş görünümünü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS ™ skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği dahil olmak üzere veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen geçmiş ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, VORTECS ™ skoru Coinbase listeleme duyurusundan on iki saat önce, 16 Mart’ta 66’ya yükseldi. Kripto para birimi, sinyalin ortaya çıkmasından bu yana %18’lik bir artışla 1,23 $’a yükseldi.

Hacimler ve blokchain verileri önemli ölçümlerdir, ancak Cardano, Ethereum ağındaki tıkanıklığın neden olduğu zorluklardan yararlanmak için kısa bir fırsat penceresine sahip olabilir. Merkezi olmayan uygulamaları veya merkezi olmayan finans ölçeklendirme sorununu çözmek için çalışan ara bağlantı köprülerini içeren gerçek kullanım durumları olmadıkça ADA fiyatı düşebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.