Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Tim Draper hisse senetlerini satıp bitcoin aldı

0 371

Tim Draper hisse senetlerini satıp bitcoin aldı .

Tim Draper, sahip olduğu servetini altı ay önce borsalardan çektikten sonra, portföyünün “büyük” kısmını Bitcoin (BTC) olarak tutuyor. 24 Şubat’ta CNBC’ye konuşan risk sermayesi yatırımcısı ve Bitcoin destekçisi Draper, geçen yıldan bu yana kripto varlıklarının miktarını önemli ölçüde artırdığını belirtti.

Draper: “Uber sürücüleri günlük ticaretin içinde”

Bitcoin’e olan inancının ne kadar olduğuna dair kendisine yöneltilen soruya, “Çok, çok ama çok” şeklinde cevap verdi.

“Ben inanan biriyim – şöyle bir bakıyorum ve kendi kendime ‘Hey, bu daha da iyiye gidiyor’ diyorum. İnsanlar uzun vadede daha iyi olan şeyleri tercih ederler.”

Draper, karakteristik Bitcoin logolu kravatıyla konuşurken, dünya çapındaki borsalar ise Corona (Korona) virüs salgını endişesi nedeniyle düşüş yaşıyordu. Açıklamasını sürdüren Draper, daha önce yaşanan krizlerin aşıldığını, geleceğin kaygılı süreçlerden arındırılmış olacağını ima etti.

“Sektör köpürmeye devam ediyor – piyasadaki heyecan seviyesi artıyor. Uber sürücüleri günlük ticaretin içinde yer alıyor. Tüm işaretler gün gibi ortada” açıklamasında bulundu. Draper, VC firması Draper Associates’in hala özel piyasalarda aktif olduğunu da sözlerine ekledi. Diğer büyük çaplı kripto yatırımı olan Tezos (XTZ) ise, yılın başından bu yana iki kattan fazla arttı.

Buffett kripto eleştirisine ret

Bitcoin ekosisteminin takipçileri, Draper’ın 2022 yılında Bitcoin’in 250.000 dolar seviyesine ulaşacağını tahmin ettiğini biliyorlar. Bu süre zarfında bankacılık ve sigortacı gibi yatırımların sağlığının daha kötüye gideceği konusunda uyarıyor. Pazartesi günü erken saatlerde açıklamada bulunan Berkshire Hathaway Başkanı Warren Buffett’in Bitcoin hakkındaki yorumlarına katılmadığını söyledi.

Draper, “Kendisi tabii ki endişeli” diye karşılık verdi. En son Bitcoin karşıtı beyanatında Buffett, kripto para birimlerinin yatırım ürünü olmadıklarını iddia etmişti. CNBC’ye, “Kripto paraların temelde hiçbir değeri yok ve hiçbir şey üretmiyorlar” açıklamasını yapmıştı.

“Sözgelimi önümüzdeki yirmi yıl için küçük defter kayıtlarınıza bakıyorsunuz, kripto para birimleri arasından X’e sahip olduğunuz gözüküyor. Bu para zaman içinde ne uzuyor ne kısalıyor. Teslim edilmemişse yapacağınız bir şey yok. Tek umudunuz, farklı birinin gelip size fazladan para ödemesi.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.