Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Kriptoda tersine göç sinyali türk borsası dünyaya açılıyor

0 398

Kriptoda tersine göç sinyali türk borsası dünyaya açılıyor .

Yerli kripto para borsası Koineks, ABD’den aldığı FinCen MSB lisansıyla Thodex adı altında global pazara açılıyor. Türkiye, kripto dostu ekosistemi ve yeni teknolojilere açık kullanıcı kitlesiyle bir süredir global kripto para borsalarının uğrak yeri haline geldi. Şimdi ise bir yerli borsa, bu yolculuğu tersine çevirmeye hazırlanıyor. 2017 yılından bu yana Türkiye’deki kullanıcılara hizmet veren Koineks, 25 Şubat tarihinde yayımladığı basın bildirisine göre Thodex adıyla küresel bir kimliğe büründü. Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini İstanbul’a kurmasıyla da bilinen Koineks, ABD’den aldığı FinCen MSB lisansı ve yeni markasıyla global hedeflere yelken açtı. Thodex tarafından dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara sunulanlar ise yeni bir arayüz, mobil uygulama desteği ve 7/24 müşteri desteği olarak paylaşıldı.

Koineks CEO’su Faruk Fatih Özer, Thodex hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Tüm dünyadan kullanıcıların işlem yapabileceği bir borsa olma yolundayız. Bunun sadece bizim için değil, Türkiye için de büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye’den ilk kez bir kripto para borsası küresel ölçekte faaliyet gösterecek. Kaldı ki bunu ABD gibi son derece büyük ve keskin rekabetin hüküm sürdüğü bir pazara girerek gerçekleştireceğiz.”

Neden Thodex?

Özer, küresel markalamada Thodex isminin seçilme gerekçesini ise “Kolay akılda kalabilecek, yazım açısından uluslararası toplumun kolayca benimseyebileceği ve dünyadaki diğer kripto para borsalarıyla karıştırılmasını önleyecek özgünlükte ve terminolojik anlam taşımayan bir isim,” şeklinde açıkladı. Basınla paylaşılan bilgiye göre, Koineks’in geçireceği yapısal değişim, mevcut kullanıcıların üyelik bilgilerinde herhangi bir değişikliğe neden olmayacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.