Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Rosneft Başkanı: Petrol Ödemelerinde Kripto Para Birimleri Kullanılabilir

0 378

Rusya’nın dev petrol şirketi Rosneft Başkanı Igor Sechin, gelecekte kripto para birimleri kullanarak petrol için ödeme yapma olasılığını göz ardı etmedi.

Rosneft Başkanı Sechin, St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’nda konuştu. Snob.ru’un haberine göre, Rosneft Başkanı, Google, Amazon ve Apple gibi Silikon Vadisi teknoloji devlerinin petrol ve gaz sektörünü keşfetmeye başladığı söyledi. Bunun yanında endüstride de dijital varlıkların kabulü ve farkındalığının artmaya başladığını kaydetti.

Sechin, Facebook’un şu anda geliştirmekte olduğu stablecoinin bir gün varil petrol satın almak için kullanılabileceğini vurguladı. Sechin, kripto para birimlerinin enerji devlerinin ilgisini çekmek için üstesinden gelmesi gereken bazı engeller olduğu konusunda uyardı.

Sechin, şunları kaydetti: “Daha fazla esneklik, genellikle daha fazla oynaklık anlamına gelir. Dijitalleştirme, ticari sırların korunmasında risk oluşturur. Ayrıca, yeni düzenleyici mekanizmalar, ek çekinceler yaratma ihtiyacına yol açar. Bugün teknoloji şirketlerinin bu temel sorulara kaliteli cevapları yok.” dedi.

Petrol ve kripto para birimleri, daha önce Venezüella’da Nicolas Maduro’nun “Petro” olarak bilinen bir madeni para çıkarması ile gündeme gelmişti. Petro’nun, ülkenin altın, elmas ve petrol gibi emtia rezervlerine bağlı olduğu söylenmişti.

Geçtiğimiz kasım ayında, büyük petrol şirketleri emtia ticareti için blok zinciri güdümlü bir platform başlatmak için büyük bankalara katıldı. Ancak bu daha çok endüstri oyuncularının evrak işlerinden akıllı sözleşmelere geçmelerine yardımcı olmaya odaklandı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.