Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Roger Ver Kripto Para Piyasalarını Yorumladı

0 409

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Roger Ver, genel durumu ve geleceği yorumladı.

Bitcoin.com‘un CEO’su görevinde bulunan Ver’e göre kripto paraların geleceği çok parlak. Bitcoin ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar için özellikle mevcut piyasa durumunun yanıltıcı bir gösterge olduğunu bildiriyor.

Bllomberg ile yaptığı röportajda uzun vadeli geleceğin oldukça parlak olduğunu belirtiyor. Roger Ver, dünyada kripto kavramıyla alakalı daha fazla farkındalığın mevcut olduğunu söyledi.

Kripto para ekosistemi içerisinde yaşanan dolandırıcılık gibi olumsuz durumları da mercek altına alan CEO, önemli detaylara değindi. Yapılan saldırıların değerli varlıklara yönelik olduğunu söyledi. Bunun bir boğa piyasası işaretçisi olduğunu söyledi.

Bitcoin cash hard fork’unda kazanan isim olmuştu

Kasım ayında Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV arasında yaşanan bölünmelerde kazanan Roger’ın ekibi olmuştu. Bitcoin Cash ABC’nin uzun süreli mücadelesinin ardından yaşanan değişim kazananı belirlemişti.

Bu konuya yönelik olarak Ver; ekosistem içerisinde katkı sağlamaya çalışan herkes iyi şanslar dileklerini iletti.

Kripto para piyasaları içerisindeki önemli isimlerden birisi olmasıyla beraber açıklamaları oldukça pozitif yönde oldu.

Kripto paralar için gelecek dönem aydınlık

Roger Ver’in desteklediği görüşte kripto paraların gelecek dönemi oldukça parlak durumda. Şu an için mevcut değişimler önemli seviyelerde olsa da giderek artan farkındalık durumu en önemli nokta.

Bitcoin Cash ABC ekibinin önemli destekçilerinden olan Ver’in yorumları çok sayıda yatırımcı için umut kaynağı oldu. Zira Bitcoin’de bir türlü istenen çıkışın gerçekleşmemesi akıllara soru işaretlerini getiriyor.

Bitcoin.com CEO’sunun yaptığı açıklamalara göre yaşanacak olan yükseliş direkt olarak etkili olacak.

Gelecek dönemin aydınlık görünüyor olması sadece BTC ve BCH ile de sınırlı değil. Ver’e göre benzer tüm varlıklar için çıkış kaçınılmaz.

 

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.