Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,752.72
+384.85
Ethereum
$3,232.81
+40.04
Litecoin
$84.93
-0.85
DigitalCash
$31.47
+0.04
Monero
$122.44
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.19
-0.13
Dogecoin
$0.16
0

Waves Yükselişi Yüzde 60’ı Aştı

0 430

Waves, genel kripto para fiyatlarından farklı bir şekilde hareket yönünü belirlemiş durumda.

Yaşanan gerilemelerden uzak kalmayı başaran Waves, yakaladığı yükseliş dalgasını büyütmeyi başardı. Yüzde 60’ın üzerine çıkan değer kazanımı, piyasa genelinden farklı seviyeye ulaşmış durumda.

Kısa süre içerisinde 1.46 USD seviyesinden 2.34 USD seviyesine çıkmayı başaran Waves’de  önemli derecede fiyat farkı oluştu. Piyasanın genel durumundan ayrılmayı başararak yükselişinin üst noktaya taşımayı başarmış olan Waves 2.10 bandında seyrediyor.

Waves neden yükseliyor?

Waves’te yaşanan kısa süreli değer artışının önemli nedenleri arasında yeni borsalarda listelenmesi baş sırada. Listelemeyle sınırlı kalmayarak aynı zamanda Ledger Nano S donanım cüzdanı da yükselişi getirmiş durumda.

Kısa süre öncesinde açıklanan Waves Mobile Wallet yükselişe az da olsa etki etti. Tüm göstergelerin pozitif yönlü olması yüzde 60’ın üzerindeki değer artışını kaçınılmaz kılmış durumda.

Waves Mobile Wallet merkeziyetsiz alım satım platformunu içeriyor. Kredi kartları üzerinden Waves token’larını satın alabilme avantajı çok sayıda yatırımcıyı çekmiş durumda. Erişilebilirliğin artması, fiyat artışını böylelike beraberinde getiren özelliğe sahip.

Uygulama yüklemeleri Android cihazlarda 100.000 seviyesinin üzerine çıkmayı başarmış durumda.

Duyurular öncesinde yükselişler başlamıştı

Waves için yaşanan fiyat yükselişine başlangıç duyurular öncesindeki sürede başladı.

2016 yılında Alexander Ivanov tarafından kurulan Waves için “insider trading” şüphesiyle yaklaşılan yükselişlerin etkenleri tamamen farklı durumda.

Yaşadığı yükseliş seviyesiyle işlem hacmini de artırmış olan kripto paradaki değişimler oldukça heyecan verici durumda. Çok sayıda farklı borsada satın alınabilir durumda olmasıyla, yükselişi değerlendirmek isteyenlerin sayısı da arttı.

Son 1 haftalık periyot içerisinde en çok işlem yapılan kriptolar arasında sıralamaya girmeyi başardı. Waves, kısa sürede yaşadığı yükselişin ardından şu an 2.10 USD seviyesine geriledi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.