Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,720.97
+312.97
Ethereum
$3,257.16
+80.6
Litecoin
$86.66
+2.04
DigitalCash
$31.75
+0.35
Monero
$121.65
-0.44
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.11
+0.1
Dogecoin
$0.16
0

Ripple (XRP)’ye SEC’den bir kötü haber daha geldi

0 521

Ripple (XRP)’ye SEC’den bir kötü haber daha geldi

Bugün kripto para piyasasını da etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı. Reuters’ın haberine göre, Obama döneminin Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Komisyonu (CFTC) Başkanı Gary Gensler, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı olarak atanacak. Şimdi yatırımcıların merak konusu, bu gelişmenin Ripple (XRP)’a açılan davayı nasıl etkileyeceğidir.

Gary Gensler, Bitcoin ve kripto paralar konusunda zaman zaman açıklamalarda bulunan bir isim. Gary Gensler’ın eski açıklamalarına bakıldığında, Ripple şirketinin yerel kripto parası olan XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu belirttiği açıkça görülüyor. Bu durum, SEC’den gelecek olumlu haberleri bekleyen XRP yatırımcılarını derinden üzdü.

Ripple için kötü haber: SEC Başkanı tekrar değişiyor!

Reuters’ın haberine göre, yeni başkan Joe Biden’in kripto para birimi meraklısı Gary Gensler’ı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yeni başkanı olarak seçmesi bekleniyor. Gary Gensler, SEC Başkan Vekili Elad Roisman’ın yerini alacak.  Bundan önce CFTC Başkanı olarak görev yapmış olan Gary Gensler, Kasım ayında Biden’ın mali politika geçiş ekibine öncülük etmek üzere atandı.

XRP'nin Kullanım Durumları Neler? Ripple CTO'su Açıkladı

Gary Gensler, şimdi SEC’in Blockchain şirketi Ripple‘a karşı mücadelesine başkanlık edecek. San Francisco merkezli Blockcahin startup’ı için kötü haber, Gary Gensler’in bir MIT konferansındaki konuşması. Bu konferansta Gary Gensler, XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasının “güçlü bir durum” olduğunu belirtti. Gary Gensler konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

RİPPLE, XRP’NİN DEĞERİNİ YÜKSELTMEK İÇİN ÇOK ŞEY YAPIYOR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.