Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Bakkt CEO : Ripple dev borsada listeleniyor

0 337

Bakkt CEO : Ripple dev borsada listeleniyor.

Yeni Bakkt CEO’su Gavin Michael, Ripple (XRP)’ın kripto borsası tarafından desteklenip desteklenmeyeceğini açıkladı.

Bakkt CEO’su: Ripple (XRP) listelenecek kripto paralar arasında değil

Axios Re:Cap podcast’ine çıktığında, Bakkt CEO’su Gavin Michael, yakında şirketinin yeni kripto para birimleri eklemeyi planladığını açıkladı. Ancak Ripple (XRP), listelenecek kripto paralar arasında değil. Gavin Michael konuya yönelik şunları söyledi:

BİTCOİN ARACILIĞIYLA KRİPTO PARA PİYASASINA GİRDİK… ÜRÜN GELİŞTİRMENİN BİR PARÇASI OLARAK GEMİYE GELMESİ PLANLANAN BAŞKALARI DA VAR, ANCAK XRP BUNLAR ARASINDA MEVCUT DEĞİL.

Analist: Ripple (XRP) Yükseliş İvmesi Kazanmak İçin Bu Direnci Kırmalı

Coinbase de dahil olmak üzere birçok borsa, ABD Menkul Kıymetler ve Komisyonu Ripple’a dava açtıktan sonra, XRP ticaretini askıya alacaklarını veya kripto parayı borsalarından kaldıracaklarını açıkladı.

Gavin Michael: Kesinlikle denetleniyoruz

Bakkt’ın şu anda SEC tarafından bir menkul kıymet olarak kabul edilen kripto para biriminden uzak durmayı seçmesi hiç de şaşırtıcı değil. Gavin Michael, kripto para cüzdanları için yeni FinCEN kuralları hakkındaki soruyu yanıtlamazken, şirketinin mevzuata uygunluğa odaklandığını söyledi. Gavin Michael konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU NEDENLE, FİNANSAL SİSTEMDE RAMPALAR OLARAK BU ORTAMLARIN KULLANIMIYLA İLGİLİ DÜZENLEMELERİ SÜRDÜRME İHTİYACINA İNANIYORUZ. KESİNLİKLE DENETLENİYORUZ. ŞU ANDA KONUŞULAN DÜZENLEMELERE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK GÜÇLÜ BİR AML/KYC YAKLAŞIMIMIZ VAR.

İşte Ripple Fiyatı İçin Kısa Vadeli Hedefler ve İzlenecek Seviyeler

Bakkt, bir kripto para borsasından veya bir emanetçiden daha fazlası

İlk olarak Eylül 2019’da piyasaya sürülen Bakkt, bir kripto para borsasından veya bir emanetçiden daha fazlası. Müşteri odaklı uygulamasıyla sadakat puanlarından hediye kartlarına ve oyun içi varlıklara kadar her tür dijital varlığı destekliyor. Gavin Michael konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DİJİTAL VARLIKLARA GEÇİŞİ HIZLANDIRMAK İÇİN SADAKAT VE TİCARET PLATFORMLARINI BİR ARAYA GETİRME KONUSUNDAKİ BU YENİ GÜNDEMİ GERÇEKTEN YÜRÜTMEK İÇİN ORADAYIZ.

Gavin Michael, şirketin halka arzının kripto meraklıları için daha fazla fırsat sağlayacağını söylüyor. Gavin Michael konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KRİPTO MERAKLISI OLAN TÜKETİCİLERİN ORTAMA KOLAYCA GİRİP, KULLANIMI ÇOK KOLAY BİR UYGULAMAYLA DAHA FAZLA FIRSAT ELDE EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.