Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Ripple Konusunda Piyasa Uyarısı

0 408

Piyasa değerleri açısından karşılaştırma olanağı olduğunda en büyük 3 sanal paradan bir tanesi olan Ripple hakkında piyasada bazı olumsuz yorumlar yapılmaya başlanmıştı. Sert düşüşlerin yaşanması ve alımlarda ciddi dengesizliklerin olması 2019 yılının oldukça zor geçmesine neden oldu. Diğer kripto paralar ile kıyaslandığında daha iyi olduğu açıkça ortada olmasına karşılık yine de piyasadaki olumsuz hava dağılmadı. Şuan için dalgalanan durumlar göz önüne alındığında ise daha sert kayıpların yaşanabileceği ortaya koyuluyor.

Big Cheds Yorumları

Kripto paralar konusunda yaptığı analizler ile bilinen önemli analiz Big Cheds ise paranın analizlere bakıldığında gizli ayı sapması ile karşı karşıya olduğunu dile getirdi. Bu durumun anlamı daha düşük rakamların alım ve satımlarda söz konusu olabileceği şeklinde yorumlandı. 0.26 dolar bandında kayıp yaşanan para için yapılan yorumların yakın zamanı kapsadığı da ortaya koyuldu.

Çöküş Olasılığı

Birçok yatırımcı ve analizci açısından değerlendirmeler yapıldığında daha fazla düşüşün olmasının son derece normal olduğu yorumları yapılıyor. Piyasada bir süredir süregelen spekülasyonların da bu durumda etkili olduğu biliniyor. Ek olarak Ripple’ın pazara büyük miktarda token sürmesi de eklendiğinde oldukça farklı yorumlar ortaya çıkıyor.

Tersini Düşünenler

Bu yorumların ve analizlerin aksine büyük bir fiyat artışı yaşanacağı konusunda yorumları olan analistler de bulunuyor. Bu durumun ne derece doğru olduğunu ise yatırımcılar merakla bekliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.