Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Yeni Malatyaspor Anlaşması Yabancı Basında

0 398

Bitcoin borsası BtcTurk ile birinci lig futbol kulübü olan Yeni Malatyaspor arasında gerçekleşen en son ortaklık sayesinde coin borsası sahalara inmeye devam ediyor. Açıklandığı üzere, piyasada önde gelen Türk kripto şirketi geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor takımıyla 2019/20 sezonu için sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan bu sponsorluk anlaşması da yabancı basında hızla yayıldı.

Sponsorluk ile Kripto Para Birimleri Tanınacak

Yeni Malatyaspor anlaşmasıyla, futbol dışındaki yüksek profilli takımların bile kripto para birimlerinin faydalarını yaydıkları görülüyor. Yapılan sponsorluğun, profesyonel bir spor kulübü ile bir kripto para birimi borsası arasında yapılan ilk anlaşma olduğu da yabancı basında yer alıyor. Buna ek olarak yabancı basında, Türkiye’nin önde gelen futbol liginin Süper Lig olduğu ve ülkedeki en iyi 18 kulüpten oluştuğu yazıyor.

Bitcoin Borsası Futbol Sayesinde Giderek Büyüyecek

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor arasındaki karşılaşmada, Yeni Malatyaspor’lu oyuncaların formalarında BtcTurk logosu yer aldı. Bu sebepke de iki kuruluş arasındaki iş birliğinin onaylandığı kesinleşmiş oldu. Türkiye’nin en popüler sporu olan futbol sayesinde de BtcTurk ve Bitcoin’in yerel olarak varlığını artırarak büyüyecek gibi gözüküyor.

Bitcoin Türkiye’de de Popüler Olacak

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, konuyla ilgili yaptığı yorumlarda BtcTurk ve Süper Lig’in bir araya gelerek ülkemizde ve dünyada bir atılım yapacağını belirtti. Ayrıca, yapılan bu sponsorluk anlaşmasıyla Bitcoin’e yönelik farkındalık artacak ve Türkiye’de de tıpkı yurt dışında olduğu gibi kripto para endüstrisi sağlıklı bir şekilde büyüyecek. Yerel ekonomiyi etkileyen olumsuz faktörlerden dolayı Bitcoin, Türkiye için popüler bir seçenek olmaya devam edecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.