Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,151.14
+154.06
Ethereum
$3,165.45
-40.95
Litecoin
$84.43
-0.61
DigitalCash
$31.24
-0.01
Monero
$121.75
+1.74
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.98
-0.06
Dogecoin
$0.16
-0

Poloniex Tron Network’ün En büyük borsasını aldı

0 496

Poloniex Tron Network’ün En büyük borsasını aldı .

Kripto para değişimi Poloniex şimdi resmi raporlar durumu, blok zinciri ağı Tron ( TRX ) üzerindeki en büyük dağıtılmış değişimi ( DEX )’i kontrol ediyor . Tron CEO’su Justin Sun tarafından 29 Kasım’da onaylanan Poloniex, TRX Market’i “Poloni DEX” adı altında işletecek.

Poloniex kendisi etmelerinden bir ay geliyor dışarı bükülmüş ABD’de düzenleyici sorunları ele yeni bir değişim oluşturmak üzere sahibidir Çevresi’nden. Sun’a göre, Poloniex TRX Market’i “satın aldı”, el değiştiren ve anlaşmanın hangi finansal değeri sağladığı bilinmiyor. TRXMarket’in gelişimini uzun vadede sürdürmek için, takım Poloniex’ten bir devralma teklifi kabul etti ve Poloniex altında merkezi olmayan bir borsa haline gelen Poloni DEX adında bir marka oluşturacak. Resmi web sitesi artık bir beraberindeki “, poloniex.org değişti blog yazısı 27 Kasım okur üzerinde Poloniex dan yayınladı. TRX Market, kullanıcıların merkezi bir cüzdanda para saklamalarını gerektirmeyen, saklama dışı bir değişim işlevi görür.

Poloniex ‘merkezi olmayan değişimi’ ele geçirdi

Bununla birlikte Sun’ın ifadesi sosyal medya kullanıcılarının kafasını karıştırıyor gibi göründü. EToro’nun ortak ticaret platformu üst düzey pazar analisti olan Mati Greenspan , Sun’a, neredeyse merkezi olmayan bir varlığın başka bir işletmenin kontrolüne nasıl yerleştirilebileceği konusunda sınav yaptı. Bu arada Poloniex, Tron için devralma sonucu uzun vadeli faydalı etkiler vaat etti.  Blog yazısında, “Bu satın alma işleminin TRON ekosistemi için çok önemli bir hareket olması, değişim sektörünün TRON’un güvenini ve tanınmasını işaret etmesi şarttır.”  Basın ayından itibaren, TRX / USD açıklamayı takiben mütevazı yükselişinden düştü, son 24 saatte% 2 civarında düşüş gösterdi.  Sun, bu hafta başlarında, özellikle kripto para birimi işletmelerinin olumsuz tanıtımlarıyla mücadele etmek için özel olarak tasarlanmış bir fona 1 milyon dolarlık bağışta bulunma sözü verdi. Fikir , yerel endüstri medya kuruluşu The Block ile kamuoyuna açık bir mücadelenin ardından Binance borsa CEO’su Changpeng Zhao’dan geldi .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.