Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Ontology, Blok Zincirinde USD Destekli Stablecoin PAX’ı Piyasaya Sürecek

0 310

Kurumsal blok zinciri platformu Ontology (ONT), USD destekli stabilcoin Paxos Standard’ın (PAX) bir sürümünü blok zincirinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Ontology, yeni planını bir basın açıklaması yaparak duyurdu. Yeni token (PAXO), sürüm başına, Ontology’nin temel blok zinciri ve diğer blok zincirleri arasında atom değişimini sağlayan Ontology’nin OEP-4 token standardını temel alacak. Bu özelliğin, Ontology ekosisteminde kurumların ve bireylerin fiat açısından iş yapmalarını kolaylaştırmayı amaçladığı bildiriliyor.

Şirket, PAX’ın, “açık denetim ve varlık güvenliği sağlayan; ayrıca çok sayıda borsa tarafından desteklenen ilk düzenlenmiş USD sabit para olduğunu” iddia ediyor. Tüm PAX USD rezervlerinin ABD’de kayıtlı FDIC sigortalı bankaların bağımsız hesaplarında tutulduğu belirtiliyor. Ayrıca, Ontology’nin basın bülteninde ve stablecoinin önceki basın materyalleri notunda da tutulduğu ifade ediliyor.

Bu özellikler, sürümüne göre, PAX’in her anlamda istikrarlı bir “dijital dolar” olmasını sağlıyor. Bu, Tether’in aksine, kartın her zaman 1 dolar olduğunu garanti etmiyor.

Tether’dan İddialara Cevap

Öte yandan, stablecoin operatörü Tether, son zamanlardaki iddialara cevap verdi. Tether fonlarının, kardeş firma kripto borsası Bitfinex tarafından 850 milyon dolarlık zararı karşılamak için kullanıldığı iddia edilmişti. Şirket tarafından yapılan açıklamada, New York Başsavcısı’nın ofisi tarafından açılan davaların “yanlış iddialarla karıştırıldığını” iddia ediyor.

İngiltere merkezli kripto para birimi ödeme işlemcisi Wirex’in 26 stablecoin piyasaya sürmek için blok zincir protokolü Stellar’la ortaklığa girdiği belirtiliyor.

Ontology’nin ONT’si, şu anda pazardaki kapitalizasyonun 19. büyük kriptosu. Madeni para, 1.13 $’dan işlem görüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.