Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Milyar dolarlık btc transferini yapan balinanın kimliği bulundu

0 367

Milyar dolarlık btc transferini yapan balinanın kimliği bulundu .

Haberkoin.com olarak kısa süre önce bildirdiğimiz üzere, milyar dolarlık bir Bitcoin (BTC) işlemi gerçekleşti ve bu işlem büyüklüğü nedeniyle yatırımcılar arasında endişeye neden oldu. Ancak şimdi ise bu devasa BTC işleminin nedeni ortaya çıktı.

Milyar dolarlık Bitcoin işleminin arkasından Bitfinex çıktı!

“Krisma” adıyla geçen bir kripto trader’ı ve analisti, kısa süre önce 1.006.057.985 dolar değerinde olan 146.500 Bitcoin‘in transfer edildiğini fark etti. Bu haber tüm kripto haber sitelerinin manşetlerini süsledi ve beklendiği gibi piyasada paniğe neden oldu. Yatırımcılar transferin nedenini belirlemeye çalışırken Bitfinex baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, önde gelen Hong Kong merkezli borsaların işlemin arkasında olduğunu açıkladı.Paolo Ardoino’ya göre Bitfinex, sıcak ve soğuk cüzdanları arasında para değiştiriyordu. Borsa yetkilisinin açıklamasına göre, Bitfinex 15.000 BTC’yi sıcak cüzdanına aktardı ve geri kalanı Bitfinex’in orijinal soğuk cüzdanına geri yönlendirildi. Milyar dolarlık işlemin toplam maliyeti ise sadece 69 sentti. Paolo Ardoino, karışıklığa neden olmamak için gelecekte tüm büyük transferleri duyurmayı düşündüğünü söyledi.

Borsaların büyük ve habersiz kripto hareketleri, endişeye neden oluyor

Bu, bir kripto para borsasının büyük ve habersiz kripto hareketleri nedeniyle piyasada ilk kez kargaşaya neden olduğu bir durum değil. Geçen yıl, Seattle merkezli kripto borsası Bittrex, BTC’nin tarihindeki en büyük işlemlerden birini gerçekleştirdi ve bunu önceden haber vermeden yaptı.

Bitcoin ve Ripple’da Neler Oluyor? Yarım Milyar Doların Üzerinde Balina İşlemi!

Analiz şirketi Glassnode, Bittrex’in bir saat boyunca 21 ayrı işlemde kendi cüzdanları arasında Bitcoin’de yaklaşık 9 milyar dolar taşıdığını söyledi. Elbette ki bu işlem de önceden bilgilendirme yapılmadığı için piyasada ciddi kaygı oluşturdu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.