Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

McAfee, Kripto Para Borsası Açıyor: McAfee Magic

0 441

Kripto para dünyasında yeni adımlar atmaya devam eden McAfee, kripto para borsası açıyor. McAfee Magic, tek bir panelden kontrol imkanı sağlıyor.

Siber güvenlik yazılım şirketi McAfee’nin kurucusu John McAfee’nin kripto para ekosistemi hayranı olduğu biliniyor. Kripto para birimi işlem platformu McAfee Magic ile bu hayranlığını bir üst noktaya taşıyor.

Coindesk’te yer alan habere göre, McAfee Magic, kullanıcılara pratik avantajlar sağlayacak. Platform, birden fazla kripto para borsasında tek bir kontrol panelinden manuel ve otomatik olarak kripto para işlemleri yapamaya olanak sağlıyor.

McAfee Magic’in 8 kripto para borsasına erişim sağlayacağı belirtiliyor. Ayrıca, 500’ün üzerinde kripto para birimi ile bot işlemlerine izin vereceği kaydediliyor. Bu özellikleri, diğer kripto para işlem platformlarından farklılığını ortaya koyuyor. Aynı zamanda McAffe Magic, yeni yatırımcılara profesyonel yatırımcıların işlemlerini kopyalama ve gölge işlem gerçekleştirme olanakları da sağlayacak.

Platformun web sitesine şu bilgiler yer alıyor: “Magic, yeni yatırımcıların yatırım hesaplarını finanse etmelerine gerek kalmadığı anlamına geliyor. Yeni yatırımcılar borsalardaki fonlarına erişim kontrolünü elinde tutuyor. Senin anahtarın, senin kripton! İşte bu McAfee Magic’tir.”

Sitede ayrıca şu ifadeler yer alıyor; “Otomatik botlarınız arka planda sizin için farklı borsalarda 100’lerce işlem yaparken, Magic hızlı bir işlem yapabiliyor! Magic, yatırımcıların kripto para dünyasını tek ve güçlü bir panoda birleştirmelerini sağlar. Yatırımcılar birçok borsada bulunmasalar bile bu gelişmiş özelliklere sahip olurlar. Yeni yatırımcılara gölge yatırımcı işlevi sağlar.”

McAfee Magic Ne Kadar Güvenli?

Magic, aylar süren test ve denetim süreçlerinin ardından hizmete sunuluyor. Platformdan yapılan açıklamada, güvenlik için DDoS koruması kullanıldığı bildiriliyor. Ayrıca, Magic, isteğe bağlı olarak ölçeklenebiliyor. İşlem platformu, birinci sınıf Amazon web hizmetleri sunucularında saklanıyor.

McAfee’nin yeni kripto para işlem platformu, henüz piyasaya sürülmeden saldırıya uğramıştı. McAfee, Twitter’dan yaptığı açıklamada, Amazon sunucularının devam eden saldırılarla başa çıkmayı öğrendiğini vurgulamıştı.

John McAfee, bu ayın başında yaptığı açıklamada, kendi adını taşıyan Bitcoin Debit kartlarının hazır olduğunu; basın mensuplarına 20 adet kart dağıtacağını açıklamıştı.

McAfee Magic hakkında daha fazla bilgi için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.